CS:GO'da MG2 rankındayım 25 Level'im yeşil faktördeyim (listem dopdolu) madalyam yok ve maçlarıma bir sürü mevlana, spinbot vb. hileler geliyor (madalyam olmadığı için diyorlar) kapı duvar sıkıyorlar genelde 3-5 level oluyorlar bunlardan kurtulmak için hesap almam mantıklı mı? Ve hesap alacaksam nereden alacağımı tam olarak önerebilir misiniz? Madalyalı bir hesap çok iyi olur çünkü zaten seçkinim ama hile geliyor yine.
CS:GO'da MG2 rankındayım 25 Level'im yeşil faktördeyim (listem dopdolu) madalyam yok ve maçlarıma bir sürü mevlana, spinbot vb. hileler geliyor (madalyam olmadığı için diyorlar) kapı duvar sıkıyorlar genelde 3-5 level oluyorlar bunlardan kurtulmak için hesap almam mantıklı mı? Ve hesap alacaksam nereden alacağımı tam olarak önerebilir misiniz? Madalyalı bir hesap çok iyi olur çünkü zaten seçkinim ama hile geliyor yine.
İnterneten alıcağın hesaplar büyük ihtimalle çalıntı hesaplar olacak.
İlk maili hesap bakabilirsiniz ama size verilen mail gerçekten ilk mailimi bilemezsiniz tek yolu var hesap açılırken Steam'den gelen e-posta hala duruyorsa anlaşılır.
Bu tarz riskleri var hesap almanın. Ben 30 tane hesap aldım 10 tane falanda sattım başıma 1 kere geri alınma olayı geldi o hesapta 1K ederdi minmum ben 100TL'ye almıştım.
Türkiyenin en ucuz Epin, Cd Key, Oyun Parası, CS:GO Skin & Key, Gold Bar, İndirimli Steam Oyunlarını GameSatış güvencesiyle, hızlı ve güvenilir teslimat garantisiyle satın alabilirsiniz. GameSatış, 7/24 Müşteri Desteği ile tüm oyun ihtiyaçlarınız ve sorularınız için daima hizmetinizde!
www.gamesatis.com
Bu sitede onaylı kullanıcılar var. Mavi tikli olanlar T.C. kimlik numarasını ve telefon numarasını onaylamış kullanıcılar. Alıyorsan onlardan al. Eğer bu tikli olanlarından hesap alırsan ve sorun çıkartırsa satıcı paranı geri alabilirsin.
Bu sitede onaylı kullanıcılar var. Mavi tikli olanlar T.C. kimlik numarasını ve telefon numarasını onaylamış kullanıcılar. Alıyorsan onlardan al. Eğer bu tikli olanlarından hesap alırsan ve sorun çıkartırsa satıcı paranı geri alabilirsin.
Ben bu siteden 30 a yakın alişveriş yaptım satıcıların belli bir kısmını tanıyorum çoğunlukla çalıntı hesaplar satılıyor ama dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
Türkiyenin en ucuz Epin, Cd Key, Oyun Parası, CS:GO Skin & Key, Gold Bar, İndirimli Steam Oyunlarını GameSatış güvencesiyle, hızlı ve güvenilir teslimat garantisiyle satın alabilirsiniz. GameSatış, 7/24 Müşteri Desteği ile tüm oyun ihtiyaçlarınız ve sorularınız için daima hizmetinizde!
www.gamesatis.com
Bu sitede onaylı kullanıcılar var. Mavi tikli olanlar T.C. Kimlik numarasını ve telefon numarasını onaylamış kullanıcılar. Alıyorsan onlardan al. Eğer bu tikli olanlarından hesap alırsan ve sorun çıkartırsa satıcı paranı geri alabilirsin.
İlk maili alırsa yüksek ihtimal sorun çıkmaz zaten tiki olanlara da güvenmeyin bunun gibi siteler pek ilgilenmiyor o yüzden rahatça geri alabilıyorlar.
Ben bu siteden 30'a yakın alişveriş yaptım satıcıların belli bir kısmını tanıyorum çoğunlukla çalıntı hesaplar satılıyor ama dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
4 adet CS hesabım var 2015'den bu yana ve bir tanesini geçtiğimiz yaza kadar aktif oynadım. Bana bile sürekli hile geliyordu oyunu artık saldım. Mevzu güven faktörü vs değil VAC'ın doğru düzgün olmaması. Hatta artık hile yok dedikleri için ara sıra giriyorum genellikle maçın yarısında çıkıyorum görmeden duvardan HS yiyorsun.