4 adet CS hesabım var 2015'den bu yana ve bir tanesini geçtiğimiz yaza kadar aktif oynadım. Bana bile sürekli hile geliyordu oyunu artık saldım. Mevzu güven faktörü vs değil VAC'ın doğru düzgün olmaması. Hatta artık hile yok dedikleri için ara sıra giriyorum genellikle maçın yarısında çıkıyorum görmeden duvardan HS yiyorsun.
Hocam isterseniz 20 level hesaplarla birkaç maç atın madalyalı ile madalyasızın farkını anlarsınız.
Size gelen hileler legit oynamaya çalışır maçı kaybederken biraz açarlar arada duvar falan vurular 20 leveldekilerin pek öyle legit kafaları yok direk açıp vuruyolar.
Hocam isterseniz 20 level hesaplarla birkaç maç atın madalyalı ile madalyasızın farkını anlarsınız.
Size gelen hileler legit oynamaya çalışır maçı kaybederken biraz açarlar arada duvar falan vurular 20 leveldekilerin pek öyle legit kafaları yok direk açıp vuruyolar.
Yüksek elo insanlarla 3 madalya altını girerseniz yüksek ihtimale hile gelir kendi tecrübemle söyleyebilirim bunu.Hocam dün bir global ile beraber girdim adamın madalyası vardı girdik maça 5 level adam spin açtı rankı güzide'ydi
Hocam karşınıza hile gelir gelmesinede o az level hesapları kasmak ayrı bir yük özelikle dmg üstüyse elo .Hocam karşımıza yeni hesap bile geliyor. Dediğin gibide değil adam bayağı maç başlar başlamaz hileyi kökleyip geliyor. Hatta bir arkadaşımda senin dediğin şekilde hile açtı, çocuğu kendim reportladım ve 1 yıldır ban yemesini bekliyoruz. Valve'in umurunda değil.
CS:GO'da MG2 rankındayım 25 Level'im yeşil faktördeyim (listem dopdolu) madalyam yok ve maçlarıma bir sürü mevlana, spinbot vb. hileler geliyor (madalyam olmadığı için diyorlar) kapı duvar sıkıyorlar genelde 3-5 level oluyorlar bunlardan kurtulmak için hesap almam mantıklı mı? Ve hesap alacaksam nereden alacağımı tam olarak önerebilir misiniz? Madalyalı bir hesap çok iyi olur çünkü zaten seçkinim ama hile geliyor yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.