CS:GO hilelerden kurtulmak için hesap satın alınır mı?

Hilesiz tecrübe istiyorsan ESEA geç. MM'de hiç bir şekilde hileden kurtulamazsın. Yani ben MM'de 10K saatten fazla oynadım 2018 sonrası hile tavan yaptı.

Hocam isterseniz 20 level hesaplarla birkaç maç atın madalyalı ile madalyasızın farkını anlarsınız.

Size gelen hileler legit oynamaya çalışır maçı kaybederken biraz açarlar arada duvar falan vurular 20 leveldekilerin pek öyle legit kafaları yok direk açıp vuruyolar.

Hocam dün bir global ile beraber girdim adamın madalyası vardı girdik maça 5 level adam spin açtı rankı güzide'ydi.

Hocam karşımıza yeni hesap bile geliyor. Dediğin gibide değil adam bayağı maç başlar başlamaz hileyi kökleyip geliyor. Hatta bir arkadaşımda senin dediğin şekilde hile açtı, çocuğu kendim reportladım ve 1 yıldır ban yemesini bekliyoruz. Valve'in umurunda değil.

Hocam dün bir global ile beraber girdim adamın madalyası vardı girdik maça 5 level adam spin açtı rankı güzide'ydi
Yüksek elo insanlarla 3 madalya altını girerseniz yüksek ihtimale hile gelir kendi tecrübemle söyleyebilirim bunu.
Hocam karşınıza hile gelir gelmesinede o az level hesapları kasmak ayrı bir yük özelikle dmg üstüyse elo .

Hesap almanızı kesinlikle önermiyoruz özellikle kurucu mail vermeyen hesapları. Seçkin olsun olmasın fark etmeksizin hile gelir hangi rank olduğu da fark etmez hocam. Kendimden örnek vermem gerekirse daha geçen sene supreme rankındayken oyundaki toxic ve hile topluluğu yüzünden nova 4'üm ve çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…