CS:GO'yu ilk oynadığımda başarım hilesi yapmıştım ama bu güven faktörüne etki ediyormuş, bunu bilmiyordum. Bu başarım hilesi hatasını nasıl düzeltebilirim?
Yanlışınız var. Başarım hilesi kullanırsanız aynı gün aynı saatte aldığınız 50-100 başarım olur. O tarihtekileri SAMpicker ile tekrar kaldırırsanız Hacked yazmıyor. Geçen sene 167/167 gözükmesin diye kaldırdım.Eki Görüntüle 1759206
Yıllardır kullanırım, gayet de doğru gösteriyor. Fakörün yeşilken 2 tane takım arkadaşını öldür ceza ye ondan sonra sarıya düşüyor. 5000 saatlik deneyimimle söylüyorum.
Yıllardır kullanırım, gayet de doğru gösteriyor. Fakörün yeşilken 2 tane takım arkadaşını öldür ceza ye ondan sonra sarıya düşüyor. 5000 saatlik deneyimimle söylüyorum.
Kime ne anlatıyorsun kardeşim? Sana dedim ki 2 tane takım arkadaşını öldür ceza al, bu yeşil faktör sarıya düşer karşına ya hile gelir ya da yanına toxic oyuncular gelir.
Kime ne anlatıyorsun kardeşim? Sana dedim ki 2 tane takım arkadaşını öldür ceza al, bu yeşil faktör sarıya düşer karşına ya hile gelir ya da yanına toxic oyuncular gelir.