CS:GO hileli başarımlar nasıl kaldırılıabilir?

Katılım
20 Eylül 2022
Mesajlar
1.384
Çözümler
11
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx3050ti - i5 11400H 2.70GHz - 8 GB Ram - 1920 x 1080, 144hz
Cinsiyet
Erkek
CS:GO'yu ilk oynadığımda başarım hilesi yapmıştım ama bu güven faktörüne etki ediyormuş, bunu bilmiyordum. Bu başarım hilesi hatasını nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_2023-04-29-00-48-46-996.jpeg
 
CS:GO'yu ilk oynadığımda başarım hilesi yapmıştım ama bu güven faktörüne etki ediyormuş, bunu bilmiyordum. Bu başarım hilesi hatasını nasıl düzeltebilirim?
SAMpicker ile sıfırlayabilirsiniz fakat bu işlem tüm başarımları kaldıracağından kazandığınız gerçek başarımlar da gidecektir, yine de hacked yazacaktır.
 
Bu siteye profil linkini yapıştır.

Çok geç bunu bilseydim bende yapmazdım başarımları kaldırsakta böyle olacak.

Sorun etme oynadıkça yükselecektir takım arkadaşlarından övgü iste Rusça öğrenmen gerekcek bunun için.
 
Bu siteye profil linkini yapıştır.
Bu site güven faktörünü falan göstermiyor. Yıllardır ortada dolaşan uydurma bilgi. CSGO güven faktörünüz sadece lobide diğer kişilere gözükür. 3. parti abuk subuk siteler göstermez. Bu sitenin trust leveli belirlemesi başarım hilesi, banlı arkadaş sayısı, faceit leveline vs. bağlı. Bomboş bir şey yani. Profilinizi tamamen gizliye alın orası %0 trust level gözükür.
 
Bu site güven faktörünü falan göstermiyor. Yıllardır ortada dolaşan uydurma bilgi. CS:GO güven faktörünüz sadece lobide diğer kişilere gözükür. 3. parti abuk subuk siteler göstermez. Bu sitenin Trust leveli belirlemesi başarım hilesi, banlı arkadaş sayısı, FACEIT leveline vs. bağlı. Bomboş bir şey yani. Profilinizi tamamen gizliye alın orası %0 Trust level gözükür.

Site göstermiyor ama başarım hilesi yapmanın az da olsa güven faktörünü düşürdüğü doğru ben mesela başarım hilesi yaptıktan sonra iyi oynadığım maçlarda övgü istedim ve faktörüm eskisine yükseldi seçkinde var zaten ne hile ne de toksik gelmiyor.
 

Geri
Yukarı