CS:GO hızlı level atlama

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Şu an yeni olduğum için 3 levelim ve 4 olmam için 4500 exp istiyor ve maçlardan çok az exp geliyor. Rekabetçi oynuyorum çok alayım diye ama 9-3 kazanıp 10 kill aldığım maçtan 145 exp geliyor. Niye böyle az?

Hocam çarşambadan sonra XP'ler yenileniyor çok oynadıkça XP gelmesi azalıyor.

Çarşambadan sonra XP yenilenir bir rekabetçinizde, yoldaşta 800 900XP gelebilir.

Şu an yeni olduğum için 3 levelim ve 4 olmam için 4500 exp istiyor ve maçlardan çok az exp geliyor. Rekabetçi oynuyorum çok alayım diye ama 9-3 kazanıp 10 kill aldığım maçtan 145 exp geliyor. Niye böyle az?

Hocam kısa değil uzun maç atarsan daha çok XP alırsın. Bir de XP takviyesi olan günler vardı unutum zaten o yazar misal 200 XP aldıysan bir o kadar da oyun verir. Ogünler içinde oyunda daha fazla vakit geçir.

Hocam kısa değil uzun maç atarsan daha çok XP alırsın. Bir de XP takviyesi olan günler vardı unutum zaten o yazar misal 200 XP aldıysan bir o kadar da oyun verir. Ogünler içinde oyunda daha fazla vakit geçir.

XP takviyesi olan günler yok. Hafta sıfırlandığında belirli bir miktarda fazladan XP kazanırsın.

Haftalık belirli bir exp sınırı var, o sınırı geçtikten sonra o hafta kazandığınız exp azaltılır.
Bu hafta muhabbeti nedir. Yani haftadan kastınız Çarşamba günü sıfırlanma durumu herkes için mi geçerli yoksa atıyorum benim haftalık sıfırlama Perşembe bir başkasınınki Pazar günü mü ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00