WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
5K Tp lazım nasıl hızlı kasarım? Derecelide iyi hoş kazanında 1k veriyorda kaybedince ne kadar verdiğini bilmiyorum.
Uzun rekabetçi maç atmak, Ölüm Maçı oynamak.5K Tp lazım nasıl hızlı kasarım?
5K TP lazım nasıl hızlı kasarım? Derecelide iyi hoş kazanında 1K veriyorda kaybedince ne kadar verdiğini bilmiyorum.
Uzun rekabetçi ile kısa arasında çok fark var mı?Uzun rekabetçi maç atmak, Ölüm Maçı oynamak.
Diğer alternatifler de xp kazandırır fakat en çok verenler bunlar.
Orada da kazandığın rounda göre.Uzun rekabetçi ile kısa arasında çok fark var mı?
Dost Pazartesi Salı günleri azaltılmış tp verir Çarşamba günü TP bonusu başlıyor pazara kadar kasarsın.5K Tp lazım nasıl hızlı kasarım? Derecelide iyi hoş kazanında 1k veriyorda kaybedince ne kadar verdiğini bilmiyorum.
Kazandığınız round başına xp alırsınız yani 2 kısa maç atacağınıza 1 uzun maç atmak daha mantıklı olabilir, tabii sıkılıyorsanız kısa maç atmanız önerimdir.Uzun rekabetçi ile kısa arasında çok fark var mı?
Öyle bir şey yok hocam, oynama sıklığınıza göre azaltıyor, ben Perşembe günü bile azaltılmış XP aldığımı hatırlarım.Dost Pazartesi Salı günleri azaltılmış tp verir Çarşamba günü TP bonusu başlıyor pazara kadar kasarsın.
Sıkılmak değil hangisi daha fazla kazandırıyorsa onu yapcam mantıklı olan uzun maç bence.Kazandığınız round başına xp alırsınız yani 2 kısa maç atacağınıza 1 uzun maç atmak daha mantıklı olabilir, tabii sıkılıyorsanız kısa maç atmanız önerimdir.
Öyle bir şey yok hocam, oynama sıklığınıza göre azaltıyor.
En mantıklısı O Hocam.Sıkılmak değil hangisi daha fazla kazandırıyorsa onu yapcam mantıklı olan uzun maç bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.