CS:GO Hz aynı olmasına rağmen Alt Tab yavaş

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
CS:GO'da Alt Tab hızım çok yavaş. 2-3 saniyede atıyor. Bilgisayarıma format atmadan önce saniyesinde Alt Tab atabiliyordum. Masaüstü ve oyun çözünürlüğümde Hz değerleri aynı. İkisinde de 70 Hz kullanıyorum. Oyun başlatma seçeneklerimde freq, refresh, refreshrate kodları yazılı. Ancak hala Alt Tab hızı yavaş. Başka bir yol varsa yazar mısınız?

Monitör çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğü aynı olmalı.

Masaüstü ve oyun çözünürlüğü aynı olursa alt tab hızlanır.
Biliyorum ancak format atmadan önce masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü farklı olmasına rağmen saniyesinde alt tab atabiliyordum. Ve şuan masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü aynı olsa bile alt tab hızı 2-3 saniye.

Biliyorum ancak format atmadan önce masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü farklı olmasına rağmen saniyesinde Alt Tab atabiliyordum. Ve şu an masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü aynı olsa bile Alt Tab hızı 2-3 saniye.

Çözebildin mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an.

Çözebildin mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an.
Hangi ekran kartını kullanıyorsan driver ayarlarından ölçekleme modu/cihazını GPU olarak ayarlaman lazım. Nvidia için bu ayar masaüstü boyutu ve çözünürlüğünü ayarla kısmında, scaling mode ayaları altında.

Hangi ekran kartını kullanıyorsan driver ayarlarından ölçekleme modu/cihazını GPU olarak ayarlaman lazım. NVIDIA için bu ayar masaüstü boyutu ve çözünürlüğünü ayarla kısmında, scaling mode ayaları altında.

HDMI kablosu ile bağlamıştım DP'ye geçtim düzeldi sanırım kablo ile alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı