CS:GO içeriği üreten YouTube kanalı önerisi

cheteen3198

Hectopat
Yer
Michigan
Daha fazla  
Dostlar YT ana sayfamda izleyebileceğim CS adına pek bir video kalmadı. Eternal Fire maçlarını takip ediyordum onlar da elendiler. İçerik üreten Türk de neredeyse sıfır. Var mı bildiğiniz güzel Gameplay veya değişik CS:GO içerikleri üreten bir zevkle izlenecek kanal? Yerli yabancı fark etmez.

Dostlar YT ana sayfamda izleyebileceğim CS adına pek bir video kalmadı. Eternal fire maçlarını takip ediyordum onlar da elendiler. İçerik üreten Türk de neredeyse sıfır. Var mı bildiğiniz güzel gameplay veya değişik CS:GO içerikleri üreten bir zevkle izlenecek kanal? Yerli yabancı fark etmez.

Anomaly çok severim kendisini bayabirde gülerim.

Sana piyasanın en iyilerini söyleyeyim. Verilen bilgilere göre pek hakim değil kimse.

1. 3kliksphilip: Genelde oyunun teknik kısmını inceler.(yabancı)
2. nadeking: Oynayış ve bombalar üzerine taktik verir.(yabancı)
3. Konnichiwa: Uzun süredir video atmıyor ama ülkemizdeki en iyilerinden biridir.
4.theWarOwl: Genel oynanış üzerine tavsiyeler verir. Canlı yayın da yapar. (yabancı)
5. MrMaxim: Güncelleme haberleri, oynayışı etkileyen kodlar söyleyen bir kanal. (yabancı)

Sana piyasanın en iyilerini söyleyeyim. Verilen bilgilere göre pek hakim değil kimse.

1. 3kliksphilip: Genelde oyunun teknik kısmını inceler.(yabancı)
2. nadeking: Oynayış ve bombalar üzerine taktik verir.(yabancı)
3. Konnichiwa: Uzun süredir video atmıyor ama ülkemizdeki en iyilerinden biridir.
4.theWarOwl: Genel oynanış üzerine tavsiyeler verir. Canlı yayın da yapar. (yabancı)
5. MrMaxim: Güncelleme haberleri, oynayışı etkileyen kodlar söyleyen bir kanal. (yabancı)
nadeking'i biliyorum konnichiwa açıklama yapmıştı video için içerik bulamıyorum diye diğer kanallara bakacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı