CS:GO için 144Hz vs 165Hz monitör

Ciddi bir fark hissedeceksiniz. 144Hz önermemin sebebi 165Hz monitorlerin 144Hz oranla daha pahalı olmasıydı. Renk doygunluğu, ekran gecikme süresi gibi değerleri hangisinin yüksekse onu tercih edin. İlk mesajımda da belirttiğim gibi.

Aralarında 50tl fark vardı bence 50tl vermeye değer diye düşünüyorum ? Birde ekran doygunluğu kontrast vb anlamam ben.Hertz ve ms değerlerini önemsiyorum.Şuanda 75hz 1ms 2590vxq kullanıyorum tn panel.Csgo için hangi panel önerirsin ?

Acer alacağına, asus vg248qe 144hz al çerçeveyi kafana takma, gerçekten pişman olmayacaksın ben yıllarca kullandım. Eğer çerçeveyi kafana takıyorsan acer al.

Renk Doygunluğu (sRGB ve Adobe RGB), Ekran gecikme süresi (ms) vb. diğer özellikleri aynı ise 50TL fark verilir.
Bu arada yanlış monitörden bahsediyorum.Birisi attığım 165hz acer biriside viewsonic 2458 curved 144hz.

Bu ne işe yarar bilmiyorum.Fazlamı olması gerekir ?

Bu değerlerin % oranı ne kadar yüksek ise renkleri bir o kadar canlı ve gerçeğe yakın görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…