CS:GO için 144Hz vs 165Hz monitör

Birşey farkettim attığım monitör sanırım 144hz 165 diye gösteriyorlar herhalde.Başka monitörlerde aynı foto 144hz.

Birşey farkettim attığım monitör sanırım 144hz 165 diye gösteriyorlar herhalde.Başka monitörlerde aynı foto 144hz.
144Hz ürünü size 165Hz diye satamazlar. Kasalar aynı olabilir. Sadece panel değişmiştir. Bu çok yapılan bir şey. Aynı kasada 10 farklı model üretiyorlar. Hepsine tek fotoğraf kullanıyorlar. Özellikle notebook'larda. Mesela HP Pavilion 15- diye bir seri çıkarttı 100'e yakın model var. Ama hepsi aynı fotograf Olası bir farklı gelme durumunda(çok düşük bir ihtimal) istediğiniz gibi iade edersiniz.

Anlamadığım şey 144hz daha pahalı.

Kardeşim e-sporcular düz monitörde oynuyor evet, ama ekranın yakınına girdikleri için. Ekranın dibinde sağa sola bakarken Curved dezavantaj yaratıyor çünkü. Sen sadece CS oynamicaksan ve ekranın dibine girmiceksen Curved sana çok sorun yaratmaz. Curved'in amacı seni daha da oyunun içine almaktır. Ama sen diyorsan yok kardeşim ben global e kasacağım, hep ciddi oynayacagım. Ekranın dibine gireceğim alabilirsin düz. Tabi düz SE dibine girilir demiyorum. Sen CS oynayacaksan öyle yapman gerekecek.

75hz ile gardiyan 2 olabildim şimdilik.144 veya 165hz olsa neler olur acaba.

Bilemiyorum hocam. İki modeli de Google'da aratıp resmi sitelerden özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Ufak farklılıklar fiyat farkına yol açabiliyor.

Bilemiyorum hocam. İki modeli de Google'da aratıp resmi sitelerden özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Ufak farklılıklar fiyat farkına yol açabiliyor.
165hz olanı araştırdım epeyde hız aşırtılmış olarak gösteriyor.Buda panel süresini kısaltıyor.Ne kadar sıkıntı çıkarır veya çıkarır mı.Bende laptopu 60dan 100e çıkarttım sağlam.

Acer KG251QJBMIdpx
Modelinde 165Hz yazıyor ama alt tarafta ürünün bilgilerinde 240Hz yazıyor.

Diyor konu sahibi
Ekranın IPS olmasına ve sRGB, Adobe RGB oranlarına dikkat edin. En iyi seçeneğe siz karar verin. Curved ile CS:GO oynayanı hiç görmedim. Bence çok da iyi bir sonuç vermez.
Diyorsunuz. IPS ve sRGB oranları CS:GO gibi fps oyuncularının son baktığı şeydir bu bir.
MSI'ın çok popüler olan MAG serisinden bihabersiniz sanırım. Curved de oynanmaz diye bişey yok.
Diyorum çünkü bu benim fikrim bu iki.
Adam güzel görüntü için monitör arıyorum dememiş, sadece CS den bahsetmiş.
Ki moderatör de bu mesajdaki terbiyesizliğini düzeltmiş.

Biraz sakin ol, herşeyi sen biliyormuş gibi davranmana gerek yok. Tartışıyoruz burada. Tartışma kavga etmek değildir bilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…