CS:GO için 150 TL'ye kulaklık önerisi

Kâmui J.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hem sesi çok iyi ileten hem de mikrofonu dayanıklı bir headset arıyorum. Sesi çok iyi olmasa da lütfen mikrofonu dayanıklı olsun genelde kullandığım kulaklıklarda hep mikrofon bozuluyor önce. Yurtdışından almayı düşünmüyorum.

Bütçenizi 50 tl artırabilirseniz Hyperx Cloud 2 öneririm.Şu anda GameEkstra'da indirimde ve OxiChampion isimli kodla 201,75 tl oluyor.

Bütçeni arkadaşın dediği gibi 50tl arttırabilirsen kesinlikle siberia v2 öneririm. Adeksstore da şuan 199tl kendileri.

Bütçeni arkadaşın dediği gibi 50tl arttırabilirsen kesinlikle siberia v2 öneririm. Adeksstore da şuan 199tl kendileri.
Hocam Siberia v2 için mikrofonu kolay bozuluyor diyorlar ne düşünüyorsun bununla ilgili? Hyperx Cloud 2 kullanmıştım Zocco's da bayağı sevmiştim aslında düşünülebilir. Logitech G230'da indirimde şu anda hangisini önerirsiniz? Benim için önemli olan dayanıklılık aslında bu fiyata alınan ürünlerin arasında ciddi ses farkı olacağını düşünmüyorum.

Usta iki yıldır hatta 3 yıldır v2 kullanıyorum. Gerçi birini sattım 1 yıl geçince, ancak ben dayanıklılık açısından bir sorun yaşamadım. Ancak temiz kullanıyorum, kutusu bile durur. Sadece kullanacağım zaman çıkartırım..

Hocam son sorum Hyperx Cloud mu yoksa Siberia v2 mi? Bütçemi arttırabilirsem bu 2'sinden birini alacağım. Onun dışında Creative Fatal1ty düşünüyorum.

HyperX daha kaliteli bir ürün siberia giriş seviyesi kalıyor biraz. Bu yüzden HyperX.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…