CS:GO için 150 TL'ye kulaklık önerisi

Sadece pembesi kalmış ama mecbur alıcaz artık :D

Hocam çok bir fark varmıdır ya 200 TL veripte kulaklığımın pembe olmasını pek istemiyorum sevdiğim bir renk değil çünkü :D

Sadece pembesi kalmış ama mecbur alıcaz artık :D

Hocam çok bir fark varmıdır ya 200 TL veripte kulaklığımın pembe olmasını pek istemiyorum sevdiğim bir renk değil çünkü :D
Yayın falan yapmıyorsanız, siz maç oynarken 10-15 kişi başınızda toplanmıyorsa alabilirsiniz. :D Üstüne sticker falan yapıştırırsınız?

Yayın falan yapmıyorsanız, siz maç oynarken 10-15 kişi başınızda toplanmıyorsa alabilirsiniz. :D Üstüne sticker falan yapıştırırsınız?
Sticker mantıklı hocam :D

Paketi dahi açılmamış orijinal Note 4 kulaklığı satabilirim. :D
Hocam kulak içi kulaklıklardan gerçekten nefret ediyorum ilginiz için teşekkürler :D

Logitech g230 mikrofonu bana çok güzel geliyor. Sağlamlık hissi uyandırıyor. Logitech garanti desteği çok iyi unutmamak gerekir.

Eğer anakartındaki ses kartına güvenmiyorsan kesinlikle usb tercih et. Kendi ses kartları yeterli olacaktır, hem langame falan gitmen gerekirse iyi olur senin içinde.

Eğer anakartındaki ses kartına güvenmiyorsan kesinlikle usb tercih et. Kendi ses kartları yeterli olacaktır, hem langame falan gitmen gerekirse iyi olur senin içinde.
LANGame'de 1 tane kulaklık kullanman sıkıntı olur, en az 2 tane kullanman gerekir. Ama normali 3. 1 tane kulakiçi, 2 tane de kulaküstü. Çünkü LANGame'de gerçekten arkadan gelen seyirci seslerini bastırman gerekiyor. :)

LANGame'de 1 tane kulaklık kullanman sıkıntı olur, en az 2 tane kullanman gerekir. Ama normali 3. 1 tane kulakiçi, 2 tane de kulaküstü. Çünkü LANGame'de gerçekten arkadan gelen seyirci seslerini bastırman gerekiyor. :)
Valla hocam ben genelde v2 nin yastıklarından memnun olduğum için v2+kulak içi yapıyorum yetiyor. :D

Aslında bilgisayarım yeni ana kartımda çok kötü sayılmaz. Cloud 2 ile 1 arasında çok ciddi bir fark yoksa sırf renginden dolayı 1 almak istiyorum sticker ile nasıl hallederim diye düşünüyorum ama bir yolunu bulamadım :D

Ya size şöyle söyleyeyim, langame gibi bir düşünceniz yoksa, ses kartlı model almasanız da olur. Zaten kendi ses kartı yetecektir bence. Arada fark olur mu olur ama öyle atlan deve değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı