Yayın falan yapmıyorsanız, siz maç oynarken 10-15 kişi başınızda toplanmıyorsa alabilirsiniz.Sadece pembesi kalmış ama mecbur alıcaz artık
Hocam çok bir fark varmıdır ya 200 TL veripte kulaklığımın pembe olmasını pek istemiyorum sevdiğim bir renk değil çünkü![]()
Sticker mantıklı hocamYayın falan yapmıyorsanız, siz maç oynarken 10-15 kişi başınızda toplanmıyorsa alabilirsiniz.Üstüne sticker falan yapıştırırsınız?
Hocam kulak içi kulaklıklardan gerçekten nefret ediyorum ilginiz için teşekkürlerPaketi dahi açılmamış orijinal Note 4 kulaklığı satabilirim.![]()
LANGame'de 1 tane kulaklık kullanman sıkıntı olur, en az 2 tane kullanman gerekir. Ama normali 3. 1 tane kulakiçi, 2 tane de kulaküstü. Çünkü LANGame'de gerçekten arkadan gelen seyirci seslerini bastırman gerekiyor.Eğer anakartındaki ses kartına güvenmiyorsan kesinlikle usb tercih et. Kendi ses kartları yeterli olacaktır, hem langame falan gitmen gerekirse iyi olur senin içinde.
Valla hocam ben genelde v2 nin yastıklarından memnun olduğum için v2+kulak içi yapıyorum yetiyor.LANGame'de 1 tane kulaklık kullanman sıkıntı olur, en az 2 tane kullanman gerekir. Ama normali 3. 1 tane kulakiçi, 2 tane de kulaküstü. Çünkü LANGame'de gerçekten arkadan gelen seyirci seslerini bastırman gerekiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.