dodostar Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 47 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #11 v2 kullandınız mı acaba hiç? Ya da şöyle sorayım kaç yıldır takip ediyorsun hocam piyasayı?
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #12 Benim için önemli olan tek şey dayanıklılığı arkadaşlar. Bu fiyata alınan bir kulaklığın zaten mikrofonu vs. iyi oluyor.
Benim için önemli olan tek şey dayanıklılığı arkadaşlar. Bu fiyata alınan bir kulaklığın zaten mikrofonu vs. iyi oluyor.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 23 Eylül 2015 #13 Hyperx Cloud 2 tercihin olsun.Fiyatı da çok uygun.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #14 adnr17 dedi: Hyperx Cloud 2 tercihin olsun.Fiyatı da çok uygun. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık ( KHX-HSCC-BK-BR ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Şunu almayı düşünüyorum. Sanırım Cloud 2 değil.
adnr17 dedi: Hyperx Cloud 2 tercihin olsun.Fiyatı da çok uygun. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık ( KHX-HSCC-BK-BR ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Şunu almayı düşünüyorum. Sanırım Cloud 2 değil.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 23 Eylül 2015 #15 Kâmui J. dedi: Kingston HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık ( KHX-HSCC-BK-BR ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Şunu almayı düşünüyorum. Sanırım Cloud 2 değil. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Cloud 2 Pembe Gamer Kulaklık ( KHX-HSCP-PK ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bunu tercih ederdim. Sanırım sadece pembesi kalmış. Kendi ses kartı var. Cs:Go için de gayet başarılı. Ben kullanıyorum.
Kâmui J. dedi: Kingston HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık ( KHX-HSCC-BK-BR ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Şunu almayı düşünüyorum. Sanırım Cloud 2 değil. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Cloud 2 Pembe Gamer Kulaklık ( KHX-HSCP-PK ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bunu tercih ederdim. Sanırım sadece pembesi kalmış. Kendi ses kartı var. Cs:Go için de gayet başarılı. Ben kullanıyorum.
dodostar Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 47 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #16 Bilgisayarında ses kartı mevcut mu?
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #17 Hocam extra bir ses kartım yok. Bütçeyi o kadar arttıramam maalesef.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 23 Eylül 2015 #18 Kâmui J. dedi: Hocam extra bir ses kartım yok. Bütçeyi o kadar arttıramam maalesef. Genişletmek için tıkla... Kod girince 200 lira oluyormuş ama sen bilirsin.
Kâmui J. dedi: Hocam extra bir ses kartım yok. Bütçeyi o kadar arttıramam maalesef. Genişletmek için tıkla... Kod girince 200 lira oluyormuş ama sen bilirsin.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #19 Hocam o kadar düşüyorsa alırım niye almayayım
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 23 Eylül 2015 #20 NedenOlmasınKi? dedi: Bütçenizi 50 tl artırabilirseniz Hyperx Cloud 2 öneririm.Şu anda GameEkstra'da indirimde ve OxiChampion isimli kodla 201,75 tl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş kodu vermiş. @Kâmui J.
NedenOlmasınKi? dedi: Bütçenizi 50 tl artırabilirseniz Hyperx Cloud 2 öneririm.Şu anda GameEkstra'da indirimde ve OxiChampion isimli kodla 201,75 tl oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş kodu vermiş. @Kâmui J.