adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 24 Eylül 2015 #31 Kâmui J. dedi: Aslında bilgisayarım yeni ana kartımda çok kötü sayılmaz. Cloud 2 ile 1 arasında çok ciddi bir fark yoksa sırf renginden dolayı 1 almak istiyorum sticker ile nasıl hallederim diye düşünüyorum ama bir yolunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Benim Cloud 2 daha çok hoşuma gitti. Daha kibar daha şık yapmışlar Cloud'a göre. 7.1 Surround baya hoş bir şey. Başka sitelere de bakabilirsin.
Kâmui J. dedi: Aslında bilgisayarım yeni ana kartımda çok kötü sayılmaz. Cloud 2 ile 1 arasında çok ciddi bir fark yoksa sırf renginden dolayı 1 almak istiyorum sticker ile nasıl hallederim diye düşünüyorum ama bir yolunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Benim Cloud 2 daha çok hoşuma gitti. Daha kibar daha şık yapmışlar Cloud'a göre. 7.1 Surround baya hoş bir şey. Başka sitelere de bakabilirsin.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2015 #32 Hocam başka sitelerde bu kadar ucuza bulamadım maalesef. Son 1 soru daha soracağım. Cloud ile (2 değil) Siberia v2'den hangisi daha iyidir?
Hocam başka sitelerde bu kadar ucuza bulamadım maalesef. Son 1 soru daha soracağım. Cloud ile (2 değil) Siberia v2'den hangisi daha iyidir?
dodostar Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 47 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2015 #33 Cloud daha önce kullanmadım onu kötüleyemem ancak v2 ile fazlasıyla zaman geçirdim. v2 hakkında için rahat olsun.
Cloud daha önce kullanmadım onu kötüleyemem ancak v2 ile fazlasıyla zaman geçirdim. v2 hakkında için rahat olsun.