Merhabalar, Bilgisayar konularından fazla anlamıyorum. Lenovo Y520 kullanıyorum. Geçenlerde bilgisayarı sıfırladım. Bütün oyun ayarlarımda gitti. Tekrar kurulumu yaptıktan sonra mouse düzen tutmadı. Efsane kötü ayarlar çıkıyor ortaya, oyundan zevk alamıyorum sonuncu olmaktan. Logitec G300S kullanıyorum. Ayarlarını bilen yardım edecek biri olabilir mi? Yoksa yeni bir mouse mu tavsiye edersiniz. Videoları izledim eğer onu tavsiye edecekseniz, yine de tutturamadım.
Mouse'da ne gibi bir ayar istiyorsunuz o kısmı anlamadım doğrusu. Herkesin kendine göre bir ayarı vardır bende Logitech g402 var bunun ayarlarını sana söylesem belki sana uymayacak fakat bana göre mükemmel ayarlarda. Yine de yazayım
Mouse ayarı derken ne demek istediğini anlamadım ama yeni mouse almak istersen steelseries rival 300s tek kelime ile mükemmel sensörü de iyi fakat burda senin tutuş şeklin önemli olan ama eğer tutuş şeklin palm ise rival 300s
Mouse'da ne gibi bir ayar istiyorsunuz o kısmı anlamadım doğrusu. Herkesin kendine göre bir ayarı vardır bende Logitech g402 var bunun ayarlarını sana söylesem belki sana uymayacak fakat bana göre mükemmel ayarlarda. Yine de yazayım
Mouse ayarı derken ne demek istediğini anlamadım ama yeni mouse almak istersen steelseries rival 300s tek kelime ile mükemmel sensörü de iyi fakat burda senin tutuş şeklin önemli olan ama eğer tutuş şeklin palm ise rival 300s