CS-GO İçin 200 TL'ye kadar mouse tavsiyesi

Hayrettin57

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Bilgisayar konularından fazla anlamıyorum. Lenovo Y520 kullanıyorum. Geçenlerde bilgisayarı sıfırladım. Bütün oyun ayarlarımda gitti. Tekrar kurulumu yaptıktan sonra mouse düzen tutmadı. Efsane kötü ayarlar çıkıyor ortaya, oyundan zevk alamıyorum sonuncu olmaktan. Logitec G300S kullanıyorum. Ayarlarını bilen yardım edecek biri olabilir mi? Yoksa yeni bir mouse mu tavsiye edersiniz. Videoları izledim eğer onu tavsiye edecekseniz, yine de tutturamadım.

Mouse'da ne gibi bir ayar istiyorsunuz o kısmı anlamadım doğrusu. Herkesin kendine göre bir ayarı vardır bende Logitech g402 var bunun ayarlarını sana söylesem belki sana uymayacak fakat bana göre mükemmel ayarlarda. Yine de yazayım :)

Logitech ayarları:
DPI Hassasiyet düzeyleri: 1
DPI: 1200
Rapor hızı: 500
Hızlandırma: Aktif

CS GO Oyun ayarları:
Raw input: On
Mouse Acceleration: Off
Çözünürlük: 1024x768
Sensitivity: 0.55

Mouse ayarı derken ne demek istediğini anlamadım ama yeni mouse almak istersen steelseries rival 300s tek kelime ile mükemmel sensörü de iyi fakat burda senin tutuş şeklin önemli olan ama eğer tutuş şeklin palm ise rival 300s 🌹🌹👌

Mouse'da ne gibi bir ayar istiyorsunuz o kısmı anlamadım doğrusu. Herkesin kendine göre bir ayarı vardır bende Logitech g402 var bunun ayarlarını sana söylesem belki sana uymayacak fakat bana göre mükemmel ayarlarda. Yine de yazayım :)

Logitech ayarları:
DPI Hassasiyet düzeyleri: 1
DPI: 1200
Rapor hızı: 500
Hızlandırma: Aktif

CS GO Oyun ayarları:
Raw input: On
Mouse Acceleration: Off
Çözünürlük: 1024x768
Sensitivity: 0.55
Bazılarına DPI 1200 hızlı gelebilir. Çözünürlük de kişiden kişiye değişir. Benim önerim Rival 110.

Mouse ayarı derken ne demek istediğini anlamadım ama yeni mouse almak istersen steelseries rival 300s tek kelime ile mükemmel sensörü de iyi fakat burda senin tutuş şeklin önemli olan ama eğer tutuş şeklin palm ise rival 300s 🌹🌹👌
Dpı senseviti hepsi bozuldu dostum, uygulamanın içindende kuramadım. Eskiden cs ye girince koyu mavi renge geçiyordu. Şu an hiç algılamıyor oyunları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı