CS-GO İçin 200 TL'ye kadar mouse tavsiyesi

Bazılarına DPI 1200 hızlı gelebilir. Çözünürlük de kişiden kişiye değişir. Benim önerim Rival 110.
Merhaba, evet dediğiniz gibi 1200 DPI bazı kişilere göre gerçekten hızlı gelebilir bu DPI seviyesini 24 inç ekranda kullanıyorum ekran boyutu büyüdükçe daha doğrusu çözünürlük yükseldikçe iyi en azından bana göre, yoksa 1200 DPI tabii ki yüksek o kısmı söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. :)

Mouse'da ne gibi bir ayar istiyorsunuz o kısmı anlamadım doğrusu. Herkesin kendine göre bir ayarı vardır bende Logitech g402 var bunun ayarlarını sana söylesem belki sana uymayacak fakat bana göre mükemmel ayarlarda. Yine de yazayım :)

Logitech ayarları:
DPI Hassasiyet düzeyleri: 1
DPI: 1200
Rapor hızı: 500
Hızlandırma: Aktif

CS GO Oyun ayarları:
Raw input: On
Mouse Acceleration: Off
Çözünürlük: 1024x768
Sensitivity: 0.55
Merhabalar, Bilgisayar konularından fazla anlamıyorum. Lenovo Y520 kullanıyorum. Geçenlerde bilgisayarı sıfırladım. Bütün oyun ayarlarımda gitti. Tekrar kurulumu yaptıktan sonra mouse düzen tutmadı. Efsane kötü ayarlar çıkıyor ortaya, oyundan zevk alamıyorum sonuncu olmaktan. Logitec G300S kullanıyorum. Ayarlarını bilen yardım edecek biri olabilir mi? Yoksa yeni bir mouse mu tavsiye edersiniz. Videoları izledim eğer onu tavsiye edecekseniz, yine de tutturamadım.
Kesinlikle SteelSeries rival 110 alın pişman olmazsınız mouse pad yanında olanlar var öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı