Daha fazla
Merhaba dostum baktım ücretsiz gönderim daha düşük ücretli yerde var.Vergiyi düşük göstermek için satıcıyla konuştum ve ürünün fiyatını 5 dolar gösterttim aynı şekilde farklı bir ürün daha almıştım ve 10 11 TL arasında bir vergi almışlardı.
Attığım satıcıdan almanızı öneririm önceki linki yanlışlıkla atmışım.
![]()
40.38AU $ 57% OFF|Razer Essential Essential temel kablolu oyun fare 6400DPI ergonomik profesyonel dereceli optik sensör Razer fareler bilgisayar Laptop için|Fareler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
#Aliexpress TRY 123.20 50%OFF | Razer Deathadder temel fare profesyonel USB kablolu oyun fare 2000DPI aydınlatma ergonomik optik fareler bilgisayar PC için yeni
Buda gözüme çarptı.Vergiyi düşük göstermek için satıcıyla konuştum ve ürünün fiyatını 5 dolar gösterttim aynı şekilde farklı bir ürün daha almıştım ve 10 11 TL arasında bir vergi almışlardı.
Attığım satıcıdan almanızı öneririm önceki linki yanlışlıkla atmışım.
![]()
40.38AU $ 57% OFF|Razer Essential Essential temel kablolu oyun fare 6400DPI ergonomik profesyonel dereceli optik sensör Razer fareler bilgisayar Laptop için|Fareler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
#Aliexpress TRY 186.74 49%OFF | PICTEK PC255 oyun fare kablosuz 10000 DPI RGB fare şarj edilebilir ergonomik bilgisayar fare 8 programlanabilir düğme PC için
Son düzenleme: