CS:GO için 2500 TL Laptop Tavsiyesi

Pragg

Kilopat
Daha fazla  
Gündelik kullanım ve CS:GO oynamak için laptop alacağım, max. 2500 TL bütçem var. Sistemin ısınmaması, yüksek hızlı işlemci ve SSD olması tercih sebebimdir.

Ben bunu buldum şu anlık mantıklı geliyor.

Daha iyi alternatifler varsa şimdiden yardımlarınız adına teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler. Fakat bu laptop için ses ile alakalı hep olumsuz yorumlar var internette ne düşünüyorsunuz bunla alakalı ? Ya da farklı arkadaşlardan kullananlar varmıdır Ömer beyin önerdiği laptopu ?

İşlemci ve ekran kartı olarak çok güzel bir cihaz. HDD ses sorunu konusuna gelecek olursak çok rahatsız edici bir durum değildir fakat tıkırtılı çalışması halinde garantiye göndermelisiniz HDD arızalı olabilir. Bu işlemci ve ekran kartı olan cihazlara bakmalısınız Lenovo olmak zorunda değil ama kaliteli bir marka :)

Hocam ilginize teşekkür ederim

Ürün Karşılaştırma

Hangisi sizce dersiniz Dell marka mı önerdiğiniz mi dellin hem fiyatı daha düşük olduğu gibi Full HD ekranı var lenovo ise HD ekran mevcut Dellin ekran kartı açısından daha düşük sanırım çok kararsızım varmi fikri olan ya da yardımcı olucak?

Hocam ilginize teşekkür ederim

Ürün Karşılaştırma

Hangisi sizce dersiniz Dell marka mı önerdiğiniz mi dellin hem fiyatı daha düşük olduğu gibi Full HD ekranı var lenovo ise HD ekran mevcut Dellin ekran kartı açısından daha düşük sanırım çok kararsızım varmi fikri olan ya da yardımcı olucak?
Dell'in ekran kartı Lenovo'nunkinin çeyreği güçte. Sürücü sorunları falan filan derken kısaca çöp. Cihazda oyun oynama gibi bir fikriniz varsa AMD ekran kartlı laptoplardan uzak durun.

Gündelik kullanım ve CS:GO oynamak için laptop alacağım, max. 2500 TL bütçem var. Sistemin ısınmaması, yüksek hızlı işlemci ve SSD olması tercih sebebimdir.

Ben bunu buldum şu anlık mantıklı geliyor.

Daha iyi alternatifler varsa şimdiden yardımlarınız adına teşekkürler.

Ürüne 114 adet yorum yapılmış okumanızı tavsiye ederim. Kasa kalitesi ve oyun performansı hakkında yorumlar bulunuyor.

Nadir ÖZ-09.04.2018
Ürün donanım açısından fiyatına göre çok çok başarılı. Ama üstüne farkını verip alüminyum kasa alsaydım keşke dedirtti. O kadar zayıf ki plastiği, Kapağı kapatıp açarken kırılacak diye içim gidiyor.

n11.com üyesi-23.04.2018
Ofis programları için uygun hızlı açılıp kapanıyor. Oyun oynamak isteyenler kesinlikle uzak dursun ekran kartı uygun değil ve çok ısınıyor.

n11.com üyesi-31.03.2018

mağaza da sıkıntı yok , fakat ürün turkiyede satılan ürünlerden değil kasası çok kötü hemen kitleniyor ve iz tutuyor ama iç özellikleri çok iyi , klavyesi pek iyi değil bir de yön tuşları berbat

İlginize teşekkürler.

Sosyaldaki bir çok konuya istinaden
Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 'i satın aldım fakat acil çıkan ihtiyaçtan satışa sunuyorum şuan dolarında artması vs. derken 2900 TL ye çıktı fiyatı ben 2700'e aldım 2600'e bırakıcam Sahibinden.com ' daki ilanım ise;

Lenovo Ideapad 320-15IKB i5 8250U 8GB 1TB MX150 3 HAFTALIK SIFIR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 575661068

İletişime geçebilirsiniz. Dahada uygun fiyata satın almak isteyen kaçırmasın.
Not: Pazarlık sünnettir :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı