CS:GO için 3.000 TL Sistem Önerisi

i5 6600 ile i5 6600K'nın turbo frekansları aynı olduğu için daha az paraya aynı performans daha az enerji daha az ısı. Fakat i5 6600K O.C edilirse i5 6600'den biraz daha fazla performans verir ki bunun için sıvı soğutma yada sağlam hava soğutma lazım. Buda zaten i7 6700 fiyatına denk geldiği için her türlü i5 6600K almak mantıklı değil.

Gayet açıklayıcı olmuş hocam sağolasın peki dediğim gibi bütçe 3700 TL yaptım tam anlamıyla vatandan alıcam malesef bilgisayarı ona göre bu bütçeye en uygun bir sistem toplayabilirmisin monitor filan yok sadece kasa

Evet yaptım. Ram bellek aldım en son. Güvenilir.

Şuan işteyim 7 de çıkıyorum 8-9 gibi evdeyim o zaman sistemi yaparım.

Hocam tüm postları okuduktan sonra yazacağım her şeyi aynen yazmışsın, helal olsun

Teşekkür ederim tavsiye için

Bende aynı şekilde işteyim şuanda o saatte evde olurum topladığın sistemi bir incelemek isterim şimdiden teşekkürler
Eğer CS:GO için alıyorsanız sistemi 2000 TL'lik bir sistem fazlasıyla yeter. Bunun üstüne de eğer ''Gözüm çok hassastır, saniyede 80 kare daha fazla almak için 1200 TL civarı bir para vermeye razıyım.'' diyorsanız eğer bunun üstüne bir de 144hz monitör alın.

Anladıjm herkes 144 hz monitor oneriyo fakat sadece CS:GO oynamıcam ben bu bilgisayarda steam oyunlarından FPS oyunlarınıda oynayacağım o yüzden sağlam birşey olsun istiyorum bu arada bütçe 3700 şuanda sağlam bir şey toplayayım daha sonra 144 hertz monitor alıcam. Yada led tv alıcam daha mantıklı geliyor

3.367 TL
3.404 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran boyutu büyüdükçe input lag artar. Sakın öyle bir hata yapma.
Monitör al. VA panel al. IPS paneller gözünü aşırı derecede yorar ve tepki süresi aşırı derece dengesizdir.

Vallahi Bravo ellerine sağlık bu sistemleri değerlendiricem i7 olan daha dikkatimi çekti aslında vatandan toplasam ne kadar eder acaba onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…