CS:GO İçin 6500 TL Sistem Toplama

3600 ün testleri bu forumda mevcut 363 fps 1080 p de verebipen bir islemci cs go da yani fazlasıyla yeterlidir cs go için rtx 2060 ile de veya rx 5700 daha ileriye dönük bir sistem olur. İ7 9600k daha fazla tekli çekirdek performansi opabilir ama ileriye dönükluk venim sistemim olmalı. Kısaca demek istediğim ryzen 3. Nesil cs go için fazlasıyla yeterli

CSGO Ryzen optimize değil. Sadece CS oynayacak birine Ryzen tavsiye edilmez. 6700K 7700K 8700K 9600K 4 işlemcide CSGO için en iyi işlemciler. Hala stock hızda 6700K ve RX580 ile 300-450 FPS alıyorum OC ile 600leri görüyor.
1 ve 2. Nesil Ryzen icin konuşuyor olsan susup otururdum evet İntelin tek çekirdek performansı AMD’yi tokatlıyordu fakat 3. Nesilde Tek çekirdek performansı gerçekten şaşırtıcı bir bakmalısın derim 3600’ün CS:GO performansına.
3600 ün testleri bu forumda mevcut 363 fps 1080 p de verebipen bir islemci cs go da yani fazlasıyla yeterlidir cs go için rtx 2060 ile de veya rx 5700 daha ileriye dönük bir sistem olur. İ7 9600k daha fazla tekli çekirdek performansi opabilir ama ileriye dönükluk venim sistemim olmalı. Kısaca demek istediğim ryzen 3. Nesil cs go için fazlasıyla yeterli
Testlere bende bir göz atmak istiyorum konuya etiketler misin?

Arkadaşlar ben PC toplayacağım. CS:GO oynuyorum başka oyunları nadir oynarım. CS:GO'da işlemci isteyen bir oyun. 6500 TL bütçem var. i7 8700 ve RX 570'li PC toplamak istiyorum ama anakart RAM falan anlamadığım için bu konulardan size danışmak istedim. Yardım ederseniz sevinirim. İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, harddisk, kasa olacak.

Ryzen 5 3600 i7 8700 ile aynı hatta daha iyi performans veriuor. Aradaki fiyat farkına da bakarsanız 3600 almak daha iyi olacaktır.

İşlemci kullanım değerleri optimize sorunundan değil, 6c 12th olmasından kaynaklı zorlanmadan neden bütün gücünü kullansın?
Optimize sorunundan dolayı kardeşim. Yabancı rehberlere bakarsan programla sadece 4 çekirdek aktif edip o şekilde oynuyorlar en az 100 FPS fark ediyor . CSGO çoklu işlemci desteği o kadar iyi değil. Ayrıca öve öve bitiremediğiniz işlemci bu muydu? 9400 gücünde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı