CS:GO İçin 6500 TL Sistem Toplama

3600’ün rakibi zaten 9400’ ayrı olarak tek çekirdeğe bakılıyorsa CS’de 9400’e 50 fps fark atmış.

Dostum sanırim bahsettiğim şeyi anlamak istemiyorsun. Ryzen 5 3600 technopat sosyalde testi var rtx 2080 ile 1080p ayarda 360 fps üzeri ortalama verebilen bir islemci ayrıca cs oynayan kişi için çoklu çekirdek performansı da önemli. Discord vb uygulamalar için de önemli ayrıca 9400f nin önü kapalı overclock için ayrıca ben sistemi önerirken 3700x e geçerse daha iyi olur dedim 3. Nesil ryzende problemler bitti. Kısaca ryzenlar daha stabil o karşılaştırdığın işlemci ile

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaş anlamak istemiyor Intel fanboyluğu sadece 9600K’ya rakip arıyorsan 3600X ile karşılaştırıcaksın videoda karşılaştırmaya bakabilirsin. Daha üste çıkacaksak 3700X ile 9700K karşılaştırması da atabilirim.

Ben 9400 alsın demedim zaten 9400 gücünde dedim. 6700K 7700K 8700K ve 9600K CS için alınacak işlemciler bunlar. Ayrıca 50 FPS fark diyorsun. Hani var mı side-to-side benchmark testi? Bu AMD Fanboylarına bir şey demeye gelmiyor hemen Intel fanboyu oluyorsun yazık gerçekten. CSGO gibi eski bir oyun motorunu kullanan bir oyunda önemli olan iki şey vardır. Tek çekirdek gücü ve saat hızı. İkiside hala Intel'de.

Alsın demekle olmuyor 3600 öneriyorsak bir bildigimiz var F/P olarak en iyisi olması 3600’e laf atip 9400 gücünde diyorsun zaten fiyat rakibi 9400 ayrı olarak kendi attıgın videoda s-t-s karsilastirilmasi yapilmis attigin videoyu mu izlemeden mi buraya attin? Fanboy olarak yaklaşmadım aksine 1-2 nesillerde haklısın ama adamlar yeni çıkardıgı 3. Nesil islemciler de bu problemi çözmüş neden anlamak istemiyorsun ki? Tek çekirdekte 3. Nesil ryzenler Inteli yakalamışken neden adam sırf OC icin 1k anakarta bir tonda geleceği sönük bir işlemciye para harcasın anlayamıyorum sizi B450 Anakartla 3600 veyahut 3600X alıp kalan parayla düzgün bir Hava veya Sıvı soğutma alıp senin o övdügün intelin 5GHz saat hızını yakalayıp daha da fazla FPS alabilir ve 12 TH islemciye sahip oldugu icin ileriye dönük olur. Daha fazla laf anlatmayacağım iyi forumlar arkadaşlar

Son düzenleme:
Neyin geleceği sönük dostum 9600K'nın mı? 3. Nesil çıkmadan önce de 2700 varken 9600K alınmaz diyordunuz 9600K hala duruyor ama şu saatten sonra kimse 2700 almaz. I5 2400 GTX 960 ile 300 FPS alıyordum geçen sene. Size göre çoktan bitmiştir o işlemci. Side to side videoyu CSGO için istedim 50 FPS fark attığını söyledin. O kadar aradım adam akıllı 3. Nesil karşılaştırma videosu yok neye göre tek çekirdek düzeldi diyorsun? 8700K GTX 1050Ti ile 800 FPS alan arkadaşım var. CSGO için alınacaksa bir sistem Intel ve K.

Bu son yazışım cs denilen oyunda 300 fps stabiliteden sonrası gereksiz. En fazla 240 hz monitör var biz de diyoruz ki o intel'e vereceği parayı ekran kartına yatırsın ki sonra 2 sene sonraki oyunlarda neden ayar kısıhorum demesin uzun süreçli olsun ama alıcının aklında olsun intel anakarta 1000 tl cerip intel overclock yaptıktan sonra bir anlamı kalmıyor kaldı ki intelde çoğu yeni modelde de stok soğutucu çıkmıyor. Yani 3. Nesil ryzenlar o laf attıgın gibi kötü değiller 7 nm teklonojisi ve az güç tüketimi ve tekli çekirdek iyileştirmeleri geldi o yüzden de ryzen seçmeli uzun vadede diyorum pişman olmaması için. İyi forumlar

Max FPS'i neden verdiğimi bile anlamıyorsun. Şimdi çıkan Ryzen 330 FPS veriyor birde 4 sene önce çıkan 6700K 600 FPS veriyor. Oyuna güncelleme geldi FPS düştü diyelim Ryzen 200e düşerken 6700K 400 450ye düşer. Toleransı daha fazla yani anladın mı?

Bak güzel kardeşim yazmıyım diyorum ama duramıyorum da Ryzen 3. Nesilde kendi rakiplerinde CS:GO adlı oyunda kafa kafaya 3600 350 veriyor 9400F 300 veriyor, 3600X bunların bir tık üstü 9600K’nın rakibi sana attigim videoda 3600X’in de 9600K’yı tokatladıgını görebilirsin 3700X’de hem single core’da hem CS’de 9700K yı tokatlıyor sadece CS icin konusuyorum cünkü is işlemci verimine gelirse aynı raddede konusmamız mümkün bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…