CS:GO için 8000TL sistem önerisi

200 TL ekle bunu al o zaman.
VA panelin nesi var? TN panel alınabilir ama CS olsa bile renkler çok kötü bence.
Kendim VA da IPS panel monitör de kullandım 144 Hz TN panel CS:GO da renkleri çok önemsettirmiyor ayrıca 1-2 gün kullandıktan sonra göz alışıyor zaten renk şöyle cansız şöyle kötü demez yani arkadaş. Onu geçtim G-SYNC olmayan bir monitörde 4ms tepkime süresi koymak çok gereksiz. CS:GO için pek iyi olmaz arkadaş için. Sistemden biraz kısıp monitörü daha iyi koymakta fayda var. Aradaki akıcılık farkını zaten hissetmez arkadaş sistemde 1-2 parça kısınca.

Kendim VA da IPS panel monitör de kullandım 144 Hz TN panel CS:GO'da renkleri çok önemsettirmiyor ayrıca 1-2 gün kullandıktan sonra göz alışıyor zaten renk şöyle cansız şöyle kötü demez yani arkadaş. Onu geçtim G-Sync olmayan bir monitörde 4ms tepkime süresi koymak çok gereksiz. CS:GO için pek iyi olmaz arkadaş için. Sistemden biraz kısıp monitörü daha iyi koymakta fayda var. Aradaki akıcılık farkını zaten hissetmez arkadaş sistemde 1-2 parça kısınca.

Acer monitörü alırsa sistemle 8100 TL'ye geliyor
100 TL daha ucuz monitör bulamadım atarsan o monitörle o sistem iyi olur ama bence 100 TL artırıp Acer almalı.

Ao.

SSD'yi Apacer Panther yap.

Aog C24G1 almayı düşünüyorum monitör olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı