En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
VA panelin nesi var? TN panel alınabilir ama CS olsa bile renkler çok kötü bence.
Kendim VA da IPS panel monitör de kullandım 144 Hz TN panel CS:GO da renkleri çok önemsettirmiyor ayrıca 1-2 gün kullandıktan sonra göz alışıyor zaten renk şöyle cansız şöyle kötü demez yani arkadaş. Onu geçtim G-SYNC olmayan bir monitörde 4ms tepkime süresi koymak çok gereksiz. CS:GO için pek iyi olmaz arkadaş için. Sistemden biraz kısıp monitörü daha iyi koymakta fayda var. Aradaki akıcılık farkını zaten hissetmez arkadaş sistemde 1-2 parça kısınca.
Kendim VA da IPS panel monitör de kullandım 144 Hz TN panel CS:GO'da renkleri çok önemsettirmiyor ayrıca 1-2 gün kullandıktan sonra göz alışıyor zaten renk şöyle cansız şöyle kötü demez yani arkadaş. Onu geçtim G-Sync olmayan bir monitörde 4ms tepkime süresi koymak çok gereksiz. CS:GO için pek iyi olmaz arkadaş için. Sistemden biraz kısıp monitörü daha iyi koymakta fayda var. Aradaki akıcılık farkını zaten hissetmez arkadaş sistemde 1-2 parça kısınca.
Acer monitörü alırsa sistemle 8100 TL'ye geliyor
100 TL daha ucuz monitör bulamadım atarsan o monitörle o sistem iyi olur ama bence 100 TL artırıp Acer almalı.
Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5 inç 4ms 144Hz HDMI+ Display VA Amd FreeSync Full HD Curved Gaming Monitör modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5 inç 4ms 144Hz HDMI+ Display VA Amd FreeSync Full HD Curved Gaming Monitör fiyatlarına ve...