CS:GO için, A4 Tech HS-30 kulaklık iyi olur mu?

Eyupdmrc1

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, soru basit. CS;GO'da sesimin karşıya iyi gitmesini istiyorum. Yani iyi derken de, kristal berrak bi ses değil, boğuk gitmesin, anlaşılsın yeter. Bana gelen ses çok da önemli değil, ve profesyonel oyuncu da değilim. Bu kulaklık işimi görür mü? Fiyatı 30 Tl.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de CS:GO için linkteki kulaklığı aldım. Mikrofonu çok net ses çıkarıyor ve kulaklıkla da çok iyi ses kasılıyor. Tavsiye ederim pişman olmazsın. Snopy SN-338 Siyah/kırmızı Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Kardeşim malzeme kalitesi nasıl, mesela ben şehir dışında yurttayım, pc evde... Kulaklığı poşete atıp internet kafeye gitcem, sağlam mıdır, mikrofon yumşak katlanabilir değil de sert duruyo, bu sıkıntı çıkarır mı... Bi de mikrofon kısa diye çok bağırman gerekiyor mu

Kardeşim malzeme kalitesi nasıl, mesela ben şehir dışında yurttayım, pc evde... Kulaklığı poşete atıp internet kafeye gitcem, sağlam mıdır, mikrofon yumşak katlanabilir değil de sert duruyo, bu sıkıntı çıkarır mı... Bi de mikrofon kısa diye çok bağırman gerekiyor mu
Malzeme kalitesi iyi, sağlam yani, mikrofonun sert olması sorun teşkil etmiyor kapalı konumda da dursa mikrofon ses iyi gidiyor karşı tarafa.

Malzeme kalitesi iyi, sağlam yani, mikrofonun sert olması sorun teşkil etmiyor kapalı konumda da dursa mikrofon ses iyi gidiyor karşı tarafa.

Tamamdır teşekkür ederim kardeşim, bikaç yerde daha gördüm bu senin önerdiğini, galiba alıcam, alırsam bi inceleme atarım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı