Mağlesef vatan gibi bir yerden almam gerekiyor. Yani gidip kendim alacağım mağazasından. Ve yaşadığım yerde vatan var sadece.Toplamayın, size tavsiyem teknobiyotiğin son çıkardığı ECO'yu alın. Madem RX 570'li toplayacaksınız.
Hangisi daha iyi FPS vericekse onu alabilirim. Ama toplam bütçe 5000-5500 ve içinde 144 hz monitör de olacak.Bütçe belirtirseniz daha net bir cevap verebilirim
O halde 570'den çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bir sihirbaza bakayım dönerim birazdan.Mağlesef vatan gibi bir yerden almam gerekiyor. Yani gidip kendim alacağım mağazasından. Ve yaşadığım yerde vatan var sadece.
Hangisi daha iyi FPS vericekse onu alabilirim. Ama toplam bütçe 5000-5500 ve içinde 144 hz monitör de olacak.
AMD tercih edin ileride UPGRADE yapmak isterseniz Ryzen serisinden UPGRADE yapmak daha kolay olur.Mağlesef vatan gibi bir yerden almam gerekiyor. Yani gidip kendim alacağım mağazasından. Ve yaşadığım yerde vatan var sadece.
Hangisi daha iyi FPS vericekse onu alabilirim. Ama toplam bütçe 5000-5500 ve içinde 144 hz monitör de olacak.
İçinde 144 HZ monitör olacağı için yaklaşık 4000 kadar kalıyorO halde 570'den çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bir sihirbaza bakayım dönerim birazdan.
Evet, hallediyorum bekleyin lütfen.İçinde 144 HZ monitör olacağı için yaklaşık 4000 kadar kalıyor
Kardeşim hiç mi takip etmiyorsunuz şu forumu. Ya 1000 lirayı ekran kartı için gözden çıkarmışsın. Bilgisayarı 2-3 ay sonra al para biriktir eli yüzü düzgün bir kart al güzel kardeşim. Fanboylar üstüme saldıracak farkındayım ama onbinlerce şikayeti olan bir kartı ucuz diye alma. Bak geçenlerde bir tanesi " Keşke GTX1050ti alsaydım 10FPS az alırdım ama en azından oynardım." dedi. İstersen linkte atarım. Biriktir paranı git GTX1060 6GB- GTX 1660 falan al. Hiç yoksa paran biriktir. Bir kere alıyorsun iyi al.Mağlesef vatan gibi bir yerden almam gerekiyor. Yani gidip kendim alacağım mağazasından. Ve yaşadığım yerde vatan var sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.