- Makaleler
- 7
İşlemci olarak Ryzen 5 3600 tavsiye ederim.
AMD daha çok ısıtıyor diyolar. Doğru mu?İşlemci olarak Ryzen 5 3600 tavsiye ederim.
Intelin yer yer daha fazla FPS verdiği yerde bile yaklaşık 10-12 derece daha sıcak çalışıyor AMD işlemciler. İş istasyonu ve render gibi konularda iş görebilir AMD. Fakat oyun için Intel varken kesseler beni AMD almam. Intel bugüne kadar tek çekirdek gücünü ve stabilizasyonunu yükseltmeye çalıştı. AMD çoklu işlem gücüne önem verdi. Bu yüzden Intel, %80 işlemci kullanımı gösterirken AMD %50-60 göstermesine rağmen daha düşük FPS veriyor.AMD daha çok ısıtıyor diyolar. Doğru mu?
Ryzen 7 2700 kullanıyorum. 25 dakikalık CPU stres testinde 70° çıktı stok fan ile. Yani AMD çok ısınıyor ibaresi doğru ama, eski nesil AMD işlemcileri için. Yeni nesil işlemcilerde herhangi bir sorun olmaz.AMD daha çok ısıtıyor diyolar. Doğru mu?
Pardon?Ryzen 7 2700 kullanıyorum. 25 dakikalık CPU stres testinde 70° çıktı stok fan ile. Yani AMD çok ısınıyor ibaresi doğru ama, eski nesil AMD işlemcileri için. Yeni nesil işlemcilerde herhangi bir sorun olmaz.
Hemen hemen alacağınız aynı performans için 700-800TL fazla vermek isterseniz, intel alın.
Herkesin o dediklerinizi yapacak durumu olmayabilir. Klavye başından hayat olduğunu sandığınız şey zordur.Kardeşim hiç mi takip etmiyorsunuz şu forumu. Ya 1000 lirayı ekran kartı için gözden çıkarmışsın. Bilgisayarı 2-3 ay sonra al para biriktir eli yüzü düzgün bir kart al güzel kardeşim. Fanboylar üstüme saldıracak farkındayım ama onbinlerce şikayeti olan bir kartı ucuz diye alma. Bak geçenlerde bir tanesi " Keşke GTX1050ti alsaydım 10FPS az alırdım ama en azından oynardım." dedi. İstersen linkte atarım. Biriktir paranı git GTX1060 6GB- GTX 1660 falan al. Hiç yoksa paran biriktir. Bir kere alıyorsun iyi al.
Ben kendi sistemimi kendi çalışıp kazandığım parayla kurdum kardeşim. Üstelik hala üniversite öğrencisiyim. Hadi duyarı başka bir yerlerde kas. 4000 lira koymuş kenara zaten altı üstü 400 lira biriktir dedim. Git RTX 2080ti al demedim.Herkesin o dediklerinizi yapacak durumu olmayabilir. Klavye başından hayat olduğunu sandığınız şey zordur.
Doğru değil. Hatta kutudan daha iyi bir stok soğutucu çıktığı için stok fanla daha az ısınıyor. R5 3600 alabilirseniz CS:GO oyununda en iyi performans veren işlemci odur. Bütçe yetmezse Vatan sitesindeki 2800TL olan 9100F olan hazır sistemi alın.AMD daha çok ısıtıyor diyolar. Doğru mu?
Uslübunu düzelt de cevap ver. Kardeşim dediğin adamın kaç yaşında olduğunu biliyormusun?Ben kendi sistemimi kendi çalışıp kazandığım parayla kurdum kardeşim. Üstelik hala üniversite öğrencisiyim. Hadi duyarı başka bir yerlerde kas. 4000 lira koymuş kenara zaten altı üstü 400 lira biriktir dedim. Git RTX 2080ti al demedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.