CS:GO için DPI ayarı

TWD Oyuncusu

Hectopat
Birçok espor oyuncusu 400 ya da 800 DPI kullanıyor. Arkadaşlarımdan da bayağı 800 DPI kullanan var fareyi. Ben ise 1200 DPI'ya alışmışım. 800 yaptığımda HS atamıyorum ve kötü oynuyorum. İlla bende mi 800 DPI kullanayım. Ya da 1200 DPI kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok espor oyuncusu 400 ya da 800 DPI kullanıyor. Arkadaşlarımdan da bayağı 800 DPI kullanan var fareyi. Ben ise 1200 DPI'ya alışmışım. 800 yaptığımda HS atamıyorum ve kötü oynuyorum. İlla bende mi 800 DPI kullanayım. Ya da 1200 DPI kötü mü?
Nasıl rahatsan öyle kullan yüksek send oynayanlarda var.

Fare hassasiyeti kişiden kişiye değişir. Belli bir DPI ve hassasiyete alıştıysan, profesyonellerin ayarlarını kopyalamak zorunda değilsin. Nasıl iyi oynuyorsan, rahat ediyorsan öyle kalsın. Ben CSGO'yu 1600 DPI, oyun içi hassasiyetten de 1.55 oynuyorum mesela.

İlla düşürcem diyorsan yavaş yavaş düşür yani 1100 yap 3-4 maç oyna sonra 1000 yap 3 maç daha oyna sonra 900 yap 3 maç daha at sonra 800 yap.
Fare hassasiyeti kişiden kişiye değişir. Belli bir DPI ve hassasiyete alıştıysan, profesyonellerin ayarlarını kopyalamak zorunda değilsin. Nasıl iyi oynuyorsan, rahat ediyorsan öyle kalsın. Ben CSGO'yu 1600 DPI, oyun içi hassasiyetten de 1.55 oynuyorum mesela.
iyi oynuyor musun peki .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı