Dying Light: The Beast optimizasyonu çok iyi

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
Oyunun optimizasyonunun çok iyi olduğunu yazmak için geldim:

AMD Ryzen 7 5800H.
RTX 3060 6 GB.
16 GB DDR4 RAM.
Oyun da SSD'ye kurulu,
NVIDIA DLSS dengeli + FSR frame genaration
Orta ayarlarda oynuyorum 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum.
Şehrin içinde en kötü yerde bile 55 FPS'in üstündeyim kapalı yerlerde 90 100 FPS arası alıyorum. Sadece parkur yaparken FPS'im düşmemesine rağmen nedense bir akıcı değilmiş gibi hissettirdi. Bu yüzden DX12'den DX11'e geçeceğim zaten Ray Tracing filan kullanmıyordum. Bu yüzden tavsiyem alın oynayın oynattırın.

Oyunun optimizasyonunun çok iyi olduğunu yazmak için geldim:

AMD Ryzen 7 5800H.
RTX 3060 6 GB.
16 GB DDR4 RAM.
Oyun da SSD'ye kurulu,
NVIDIA DLSS dengeli + FSR frame genaration.
Orta ayarlarda oynuyorum 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum.
Şehrin içinde en kötü yerde bile 55 FPS'in üstündeyim kapalı yerlerde 90 100 FPS arası alıyorum. Sadece parkur yaparken FPS'im düşmemesine rağmen nedense bir akıcı değilmiş gibi hissettirdi. Bu yüzden DX12'den DX11'e geçeceğim zaten Ray Tracing filan kullanmıyordum. Bu yüzden tavsiyem alın oynayın oynattırın.

RX 580 senden son bir şarkı istiyorum kardeş, şaka bir yana Dying Light'ta bayağı başarılılar 3 oyunda da o açıdan bayağı iyi. Zevk olarak sorayım hocam spoilera girerse taglersiniz. Duyduğum kadarıyla şu canavara dönüşme mekaniği falan eklenmiş keyifli mi, önceki 2 oyunda şarkı açıp parkur yaparak kafa patlatmak eğlendiriyordu çizgi hala aynı mı ona göre almayı düşünüyorum.

Dying Light müthiş bir oyun. Atmosferi müzikleri grafikleri ve nasıl yapıyorlarsa oyun hep akıcı. İlk oyunu gtx960m gpu laptop ile biraz oynamıştım. Hayran kalmıştım. Oyun kütüphanemde saçma sapan paralara satın aldığım bir sürü oyun varken bu seriye gerçekten haksızlık ettiğimi farkettim. En kısa sürede seri şeklinde alacağım.

Oyun kırılmış indiriyorum bakalım 90-100 FPS olsa yeter.

Bende kırılmış indirdim crack atmayı unutmuşum 2 3 saat oynadım aklıma yeni geldi işin tuhafı cracksiz oynattı bayağı. Aslında oyunu alamk istiyordum ta ki cebimdeki parayı görene kadar yani ya bilet alacaktım okula ya oyun bende üzülerek bilet aldım.

Bence biraz ayarları kurcalarsan 4K da bile oynayabilirsin. Dying Light oyunları grafik kalitesine göre emsallerinden çok daha az sistem kullanıyor.

Maalesef gelişmiş ayarlara baktığımda çok da kurcalanacak bir şey göremedim.

RX 580 senden son bir şarkı istiyorum kardeş, şaka bir yana Dying Light'ta bayağı başarılılar 3 oyunda da o açıdan bayağı iyi. Zevk olarak sorayım hocam spoilera girerse taglersiniz. Duyduğum kadarıyla şu canavara dönüşme mekaniği falan eklenmiş keyifli mi, önceki 2 oyunda şarkı açıp parkur yaparak kafa patlatmak eğlendiriyordu çizgi hala aynı mı ona göre almayı düşünüyorum.

Hocam tam kıçımızı kurtaran bir özellik bazen feci sıkışıyon canında kalmıyor o zaman vur Allah vur. Özelliğin Fatality atmasını çok sevdim ben bir anda tutup zombinin kolunu filan çekip kopartıyor.

Bende kırılmış indirdim crack atmayı unutmuşum 2 3 saat oynadım aklıma yeni geldi işin tuhafı cracksiz oynattı bayağı. Aslında oyunu alamk istiyordum ta ki cebimdeki parayı görene kadar yani ya bilet alacaktım okula ya oyun bende üzülerek bilet aldım.

Maalesef gelişmiş ayarlara baktığımda çok da kurcalanacak bir şey göremedim.

Hocam tam kıçımızı kurtaran bir özellik bazen feci sıkışıyon canında kalmıyor o zaman vur Allah vur. Özelliğin Fatality atmasını çok sevdim ben bir anda tutup zombinin kolunu filan çekip kopartıyor.
Boşver en iyisini yapmışsın paran yoksa indir crack oyna.

Boş ver en iyisini yapmışsın paran yoksa indir crack oyna.

Bu benim kişisel görüşüm ama bence bu devirde oyun oynamak sadece zengine ait bir lüks olmamalı. Normalde Türkçe dil desteği olan hiçbir oyunu crack indirmem ama bu gerçekten çok istediğim ve gerçekten alacak durumumum olmadığı bir oyundu. İleride elim bollaşırsa ve oyun indirime girerse oyunu bitirsem dahi destek amaçlı alacağım.

Arkadaşlar oyunu ne kadar uzun süre oynarsam o kadar FPS'im düştü oyunu kapatıp biraz ara verince düzeldi bu durum. Sıcaklık sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum forumlarda biraz gezince birçok insanda da aynı durum olmuş almak isteyenlerin haberi olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı