CS:GO İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Hocam bence GTX 1050 tavsiye etmek daha dogru olur. CS:GO DX9 kullanıyor. O yüzden 1050 yani. Yoksa DX12 kullanan güncel oyunlarda tabiki RX560. :)
Hayretler içindeyim. DX12 desteklemesi DX9 oyunu oynatamayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca 1050 DirectX12 destekliyor. Gözünüzü Nvidia dışına da açın. Sanırım GTX 10** serisi dışında başka ekran kartı bilmiyorsun.

Hayretler içindeyim. DX12 desteklemesi DX9 oyunu oynatamayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca 1050 DirectX12 destekliyor. Gözünüzü Nvidia dışına da açın. Sanırım GTX 10** serisi dışında başka ekran kartı bilmiyorsun.
Beni yanlış anlamışsınız. Ben daha iyidir dedim desteklemez diye bir şey yazmadım. DX9 da GTX 1050 RX560'a göre daha iyi performans veriyor. Su an burda CS:GO odaklı konusuyoruz. Bu
abartılı tepkinizi de anlamış degilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni yanlış anlamışsınız. Ben daha iyidir dedim desteklemez diye bir şey yazmadım. DX9 da GTX 1050 RX560'a göre daha iyi performans veriyor. Su an burda CS:GO odaklı konusuyoruz. Bu
abartılı tepkinizi de anlamış degilim.
Arada 300TL gibi bir fark söz konusu. Konu sahibi @Kemal Asrak'ın kendi kararı önemli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı