CS:GO için en iyi sensivity ve DPI ayarı

Kendine göre ayarlaman daha iyi olur sonuçta herkesin refleksi vs. aynı değil. Deneye deneye bul. Mesela aim geliştirme alıştırma haritalarında yapabilirsin.

İki haftaya yeni bilgisayar gelecek ben de CS 1.6'ya başladım bana sensitivity 1-2 olsun diyorlar da hocam aim bildiğin hareket etmiyor. Ben 14'te oynuyorum.

Herhangi bir sensivity ve dpi ayarı ile oyuna alışabilirsin fakat "m_rawinput 0" yaparak crosshaire ivme vererek ekrana göre ayarladığın sensivity, buna göre ayarlanmış düşük bir dpi ayarı ile kendini oyuna tekrar alıştırırsan çok daha rahat ve başarılı atışlar yapabileceğine inanıyorum. Fakat alışmak uzun sürecektir. Alıştırma için önerim 1 hafta pvpro.com gibi sitelerde 1v1 oynaman. Bende çok etkili olmuştu bu. Kolum kırıldıktan sonra iyileşince 1 haftadan daha fazla 1v1 oynadım ve eski rankım mg1-2 iken şuanda DMG'yim ve yakında kolayca LE olacağım inşallah :)

En iyi Sensitivity ya da DPI diye bi ayar yoktur. Bunu profesyonel oyuncular bile söylüyor. DPI ve Sensitivity'i en aza al, aim haritası çalış. Kendine göre ayarla, çünkü en iyi öyle oynarsın.

Başkalarının DPI veya sensitivity ayarlarını kullanmak yerine kendi eline en uygun olan ayarı senin bulman gerek.

En rahat neyde oynuyorsan onda oyna. Kimse sana neden bu DPI ve Sensivity'den oynuyosun demez.

Bu arada bir öneri, ikide bir ben adam vuramıyorum şu sensivity'i azcık değiştireyim deme daha çok bir sensivity'de kal ve ona alışmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı