Bana göre de MK2 Rapidfire kazık gibi bir klavye. Zerre estetik yok. Zevkler ve renkler meselesi. Bu arada Kailh'in Speed switchleri gayet kaliteli. Kailh'i yermenizi anlayamadım, sebebi nedir?
Cherry'nin Kailh'den daha iyi olduğu bir gerçek, sen aksini düşünüyorsan o da senin problemin. Ayrıca ortada bir yerme varsa o da sizin K70 MK.2'ye söylediğinizdir. İki klavye kıyas götürmez, "zevkler ve renkler diyerek" çevir kazı yanmasın kıvamına getirmenin alemi yok. Siz kabul etseniz de etmeseniz de 600+ Lira verip HyperX Alloy FPS RGB Kailh Silver almaktansa 700 Lira verip Corsair MK.2 Rapidfire almak çok daha mantıklıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halen çarpıtıyorsun, çarpıtma ustası olduğun belli. Ben Kailh switchlerin hepsi iyi demiyorum. Kailh'in Speed switchleri kaliteli diyorum. Ayrıca HyperX Alloy FPS RGB kullanmadığın çok belli. MK2'nin kazık gibi bir klavye olduğu da boyutları ile göz önünde zaten ekstra yerme çabasında değilim.

Evet hocam kesinlikle haklısın. Multimedya tuşları, ışık ayarlama tuşu, windows tuşu kilidi ve ses slideri olan, bilek desteği bulunan, cherry switch kullanan, aliminyum fırça gövdeye sahip, piyasadaki en detaylı yazılımına sahip K70 sizin afedersiniz kıçı kırık klavyenizin yanında kazık kalır.

Vay be klavyeye bak. Evi temizleyip yemek de yapıyor mu bari? Ben estetik açısından bakıyorum diyorum adam bana halen multimedya tuşlarını sayıyor. Cidden forumda garip insanlar var.

Oyunlar için tavsiye edilen switch kırmızıdır. Kahverengi switch ise açıkcası kırmızı switchden tek farkı tactile dediğimiz olay vardır. Aslında şöyle bir şey söyleyeyim CS:GO'da klavyenin hiçbir önemi yoktur. Senin için rahatsa 10 liralık bir klavye bile işini görür CS:GO'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…