CS:GO İçin Fare Önerisi

Steelseries Rival 300 Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Arkadaşlar teşekkürler. Şimdilik idare edeceğim. Bütçemi 200Tl yapacağım bu zaman içerisinde.

G402'de indirimdeymiş aynı şekilde açıkçası Sniper butonunun rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum. Mağazada deneyebilirseniz en iyisi olur.

Logitech G402 Hyperion Fury Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

İstanbul Anadolu yakasındaysanız Kadıköyde Gameekstranın mağazası, var açıkta Rival 700 ve G402 vardı en son. 700 ile 300 benzer o yüzden söyledim 300 açıkta var mıydı hatırlamıyorum.

Dostum umarım iyi bir mouse alabilirsin gönlüne göre bir tane mouse bulursan senin adına sevinirim bu arada rival 300de cidden güzel bir mouse

Eski anılarım depreşiyor 20 liralık fare ile kaç sene oynadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Cooler Master Xornet 2 , özellikle CS:GO için uygun.

Bende G300s kullanıyorum ancak değiştireceğim, SS sensei RAW birçok profesyonel oyuncu kullanıyordu önceden ancak bayadır araştırma yapıyorum profesyonellerin %80 i Zowie kullanıyor. HLTV.org araştırma yaptım (ki bence csgo için araştırma yapılacaksa ilk adres orası olmalı) yine %80 90 zowie ile karıştım. İnternette zowie mause genelde 280 tl ancak hepsiburada sitesinde 219 tl fiyatla bi satıcı satıyor fk ve ec modelleri bulunuyor. Tepkime süresi olarak şuan en iyi mause ve herkesin el ölçüsüne göre modelleri var örneğin FK 1, FK1 +, FK2, ec-1a, ec-2a vs. gibi hepsinin tepkime süreleri özellikleri aynı sadece boyutları farklı bunlarada bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…