CS:GO İçin Fare Önerisi

Gidip, bakıp, deneyip almak istiyorum. Teknosa, Media Markt, Vatan internetten baktım ama fiyatlar yüksek yada yok.

G402 sniper butonu olmasaydı düşünebilirdim. Rahatsızlık vereceğini düşünüyorum.

Dediğim gibi çevremdeki mağazalara bakıyorum internetten 200Tl ye alabileceğim mouse 250Tl yada yok. Olsa SS rival 300 alırım düşünmeden. İnternette indirim de olur belki diye bi umutla bakıyorum ama yok. Biraz daha araştıracağım. Bulamazsam G102 alacağım bu gün.
Steelseries Rival 300 Siyah Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

G402'de indirimdeymiş aynı şekilde açıkçası Sniper butonunun rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum. Mağazada deneyebilirseniz en iyisi olur.

Logitech G402 Hyperion Fury Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

İstanbul Anadolu yakasındaysanız Kadıköyde Gameekstranın mağazası, var açıkta Rival 700 ve G402 vardı en son. 700 ile 300 benzer o yüzden söyledim 300 açıkta var mıydı hatırlamıyorum.

Dostum umarım iyi bir mouse alabilirsin gönlüne göre bir tane mouse bulursan senin adına sevinirim bu arada rival 300de cidden güzel bir mouse

Arakdaşlar CS:GO'da düşük hassasiyet oyanadığımdan hızlı çevirmem gerekiyor. Şu anki farem bunu yaparken duruyor aniden. Bütçem 150TL. G102 almayı düşünüyorum. Alternatif öneriniz var mı? Bu sorunu tekrarlar mı?
G102 yerine James Donkey 325 Siyah Lazer 3000DPI Programlanabilir 7 Tuş RGB Aydınlatmalı Omron Swtich LED Ön Mouse Farlı LED Arka Aydınlatmalı Profesyonel Metal Kasalı LED DPI Göstergeli USB Pro Gaming Mouse - incehesap.com bunu alsam daha mı iyi olur ? (UNLOST koduyla 40TL indirim oluyor.) Tek isteğim benim hızlı çevirmelerime yetişebilmesi. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cooler Master Xornet 2 , özellikle CS:GO için uygun.

Bende G300s kullanıyorum ancak değiştireceğim, SS sensei RAW birçok profesyonel oyuncu kullanıyordu önceden ancak bayadır araştırma yapıyorum profesyonellerin %80 i Zowie kullanıyor. HLTV.org araştırma yaptım (ki bence csgo için araştırma yapılacaksa ilk adres orası olmalı) yine %80 90 zowie ile karıştım. İnternette zowie mause genelde 280 tl ancak hepsiburada sitesinde 219 tl fiyatla bi satıcı satıyor fk ve ec modelleri bulunuyor. Tepkime süresi olarak şuan en iyi mause ve herkesin el ölçüsüne göre modelleri var örneğin FK 1, FK1 +, FK2, ec-1a, ec-2a vs. gibi hepsinin tepkime süreleri özellikleri aynı sadece boyutları farklı bunlarada bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı