CS:GO İçin Fare Önerisi

Arakdaşlar CS:GO'da düşük hassasiyet oyanadığımdan hızlı çevirmem gerekiyor. Şu anki farem bunu yaparken duruyor aniden. Bütçem 150TL. G102 almayı düşünüyorum. Alternatif öneriniz var mı? Bu sorunu tekrarlar mı?
G102 yerine James Donkey 325 Siyah Lazer 3000DPI Programlanabilir 7 Tuş RGB Aydınlatmalı Omron Swtich LED Ön Mouse Farlı LED Arka Aydınlatmalı Profesyonel Metal Kasalı LED DPI Göstergeli USB Pro Gaming Mouse - incehesap.com bunu alsam daha mı iyi olur ? (UNLOST koduyla 40TL indirim oluyor.) Tek isteğim benim hızlı çevirmelerime yetişebilmesi. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
rival 300

G403 alabilirsin. Sensörü çok başarılı ve kaliteli. Şu an Gameekstra'da mouse pad ile birlikte 239 TL. Vatan gibi diğer mağazalar da 350-360 TL. Çok rahat, ele oturan bir mouse. En azından benimkine rahat oturuyor. Önceden kullandığım mouse G300'dü. G403'ün yanında gelen mouse pad ile hemen deneme yaptım. G300 ani dönüşlerde tıkanıyor, dönerken titreme yapıyor. Dönüyor ama aim'de savrulma oluyor. G403 de ise bu sorun yok. Yağ gibi akıyor desem yeridir.

g102 şu an kullanıyorum sensörü çok güzel pençe tutuşuna da çok uygun bir mouse almanı tavsiye ederim. Hele indirimdeyken :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı