CS:GO için G430 vs G230 vs ASUS Cerberus

alperkayan34

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba şuan razer kraken USB kullanıyorum ve kulaklıktan pek memnun değilim. Ses kalitesi çok iyi ama kulağı çok terletiyor. Bende değiştirme kararı aldım ve bu 3 kulaklık arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz CS GO oynamak ve müzik dinlemek için kullanacağım. Bugün arkadaşım Logitech G230 aldı ve benimde deneme şansım oldu ve müziklerde ses performansı çok hoşuma gitti. Bassları ve son sesi çok iyiydi. O yüzden onu alabilirimG430 almaya da bütçem yetiyor fakat bazı arkadaşlar müzik performansı pek iyi değil dediler. O yüzden G430 alasım pek yok ASUS cerberus ise 60mm driverları var bu yüzden listemde yer aldı. Siz hangisini önerirsiniz?

Özet: CS GO ve müzik dinlemek için hangi kulaklık daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Cerberus gerçekten kaliteli bir kulaklık (Kullanıyorum) F/P ürünü.
Ayriyetten gene yanında müzik dinlemek için aldığım ama oyunlarda tatmin edici bir performans sunan cs go gibi oyunlarda demek istiyorum. Sony mdr 450 modeli tavsiye edebilirim fazla para harcmak istemiyorsan.

Şuan baya popüler Rampage SN-RW1 kulaklığını da alabilirsin. hem 7.1 hemde bütçe dostu öneririm

G430 ü Amazon.com üzerinden satın alabilirisiniz. Geçen gün arkadaşıma sipariş ettik 244 Lira gibi bir ücrete gelicekti. Dolby Digital ses kalitesinde olduğu için bence tercihinizi ondan yana kullanmalısınız.

ASUS Cerberus'u bilmiyorum fakat G230 ile G430'u kıyaslayacaksan tabi ki de G430'u tercih ederim. Müzik için bir şey diyemem ama özellikle CS:GO'da G430 çok büyük fark yaratır.
G430'da Dolby 7.1 Surround ses teknolojisi var ve "ses kartı aparatı" ile birlikte satılıyor.

Bu arada benim kulaklığım da G35. Bu da G430 eşdeğeri bir kulaklık. Gayet memnunum ve sana da öneriyorum.

Merhaba şuan razer kraken USB kullanıyorum ve kulaklıktan pek memnun değilim. Ses kalitesi çok iyi ama kulağı çok terletiyor. Bende değiştirme kararı aldım ve bu 3 kulaklık arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz CS GO oynamak ve müzik dinlemek için kullanacağım. Bugün arkadaşım Logitech G230 aldı ve benimde deneme şansım oldu ve müziklerde ses performansı çok hoşuma gitti. Bassları ve son sesi çok iyiydi. O yüzden onu alabilirimG430 almaya da bütçem yetiyor fakat bazı arkadaşlar müzik performansı pek iyi değil dediler. O yüzden G430 alasım pek yok ASUS cerberus ise 60mm driverları var bu yüzden listemde yer aldı. Siz hangisini önerirsiniz?

Cooler Master MasterPulse Pro 7.1 tavsiye ederim, bu hafta ülkemizde de satışta olacak.
Bunlar 2.0 olan verisyonun inceleme linkleri;
Cooler Master Türkiye
Cooler Master: MasterPulse Pro

Hem müzik dinleyen hem de, CSGO oynayan birisi olarak Logitech markasını öneriyorum. Diğerlerini denemedim. G430 ve G230 deneyimlerim oldu. Şuan da G230 kullanıyorum. Fazlası ile memnunum. Hem müzik dinlerken hem de oyunda tatmin ediyor. G430 kendi üzerinde ses kartı ile gelen 7+1 destekleyen bir model tabiki daha iyi. Aradaki fiyat farkını düşünerek iki modeli de alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı