Şu anda da olsa fark etmez 300 saat geçmiş gelişim yok. Bilgisayar yanımda olsa maç geçmişini atardım en son maç 0 kill almıştım. Hani mouse ile belirli bir seviye oynasam hepiniz haklısınız lakin bir süre denedim olmadı diğerini denemekten ne zarar gelir CS olmazsa assetto oynarım zaten alacaktım.
PUBG zaten çocuk oyunu fakat sıralamaya girmek basit iş değil. 6-7kd ile orta doğu'da 1. sıraya oturmuştum günde 9 saat civarı oynayarak 14 günde zar zor yapmıştım. CS:GO tabii ki bin kat daha zor.
Oynaya oynaya alışırsın bu kadar kasmana ne gerek var anlamadım aim çalışma haritası indirip yarım saat oyalansan bir süre sonra sorunun düzelir hem yıllardır PC kullanıp aimi berbat olan insanlar var(ben ) bu kadar dert edinme.
Güncel olarak DualShock 4 cihazını kullanıyorum tavsiye ederim Steam vs. sıkıntı yaşamadım tek Xbox Game Pass'te takılıyorum dersen ek bir yazılım indirmen gerekecek.
Güncel olarak DualShock 4 cihazını kullanıyorum tavsiye ederim Steam vs. sıkıntı yaşamadım tek Xbox Game Pass'te takılıyorum dersen ek bir yazılım indirmen gerekecek.
Çok fazla yanıt gelmiş ama yine de ekleyeyim: CSGO bir zamanlar kol ile oynanabilir şekilde dizayn edilmişti. Daha sonradan bunun mantıksız olduğu farkına varılıp iptal edildi ve sadece bilgisayar versiyonu geliştirilmeye başlandı. Kısacası kol yerine klavye bakmalısın.