CS:GO için gamepad alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 sayfa neyi uzattınız be arkadaş? Hayır CS:GO için gamepad alınmaz, CS:GO gamepad ile oynanmaz. Umarım daha fazla uzatmazsınız.

Arkadaşım CS:GO gibi bir oyun gamepad ile oynanmaz jiroskop ile hiç oynanmaz. Hala neyin inadını yapıyorsun anlamadım ki? Bu insanlar biliyor ki konuşuyor demek ki biz klavye mouse kullanırken kafayı yiyoruz çıldırıyoruz siz Gamepad'den bahsediyorsunuz. Jiroskop ile oyun oynamak istiyorsanız PUBG Mobile'e geri dönün.

Klavye fareye alışana kadar hikaye oyunları oynayın. Gelin bir vs atalım size her şey serbest benim tek mermi hakkım olsun.

Arkadaşım CS:GO gibi bir oyun gamepad ile oynanmaz jiroskop ile hiç oynanmaz. Hala neyin inadını yapıyorsun anlamadım ki? Bu insanlar biliyor ki konuşuyor demek ki biz klavye mouse kullanırken kafayı yiyoruz çıldırıyoruz siz Gamepad'den bahsediyorsunuz. Jiroskop ile oyun oynamak istiyorsanız PUBG Mobile'e geri dönün.

Dostum sinirlenmene hiç gerek yok. Sebeplerimi yazmışım gayet açık demek ki beceriksiz biriyim ki mouse ile oynayamıyorum alışkın olduğum şeyde deneyeyim diyorum olmazsa zaten olmaz. Vatan meselesi değil sinirlenmeyin zaten çoğu kişi bu yazıyı okumadan başlıga göre yazmış. Assetto için gamepad alacaktım CS'ye bakayım dedim oyunda destek var jiroskop vesairede varmış neden bunu da denemeyeyim dedim ve gamepad önerisi istedim yazanların yarısı öfke kustu yarısıda yardımcı oldu.

Hepinizden özür dilerim Allah'a veya inandığınız tanrı hangisiyse tanrıya yoksa da kendinize emanet olun...

Klavye fareye alışana kadar hikaye oyunları oynayın. Gelin bir vs atalım size her şey serbest benim tek mermi hakkım olsun.

Assettoyu eskiden fare ile oynardım ama yine de CS:GO bana bambaşka geliyor.

Dostum sinirlenmene hiç gerek yok. Sebeplerimi yazmışım gayet açık demek ki beceriksiz biriyim ki mouse ile oynayamıyorum alışkın olduğum şeyde deneyeyim diyorum olmazsa zaten olmaz. Vatan meselesi değil sinirlenmeyin zaten çoğu kişi bu yazıyı okumadan başlıga göre yazmış. Assetto için gamepad alacaktım CS'ye bakayım dedim oyunda destek var jiroskop vesairede varmış neden bunu da denemeyeyim dedim ve gamepad önerisi istedim yazanların yarısı öfke kustu yarısıda yardımcı oldu.

Hepinizden özür dilerim Allah'a veya inandığınız tanrı hangisiyse tanrıya yoksa da kendinize emanet olun...

Sinirlendiğim şey bu konunun hala bir sonuca bağlanmaması yani mouse ile oynayamadığınız için jiroskop ile iyi oynamayacaksınız çünkü çok daha zor. Gamepad önerisine gelirsek Dualshock 4 gayet işinizi görür zaten bir klasiktir. CS:GO konusunda ise ya mouse ile alıştırma yapın ya da oynamayın en sağlıklısı bu olur.

Assettoyu eskiden fare ile oynardım ama yine de CS:GO bana bambaşka geliyor.

Hocam ben en fazla nova 3 rankını görmüş birisiyim. Yalnızca tek bir mermi hakkı olan birisine açık ara farkla yenilince belki de yaptığınız şeyin mantıksızlığını zaman kaybetmeden 10 dakikada anlarsınız. Bu arada keleşe kasmayı düşünüyorum isteyen ekleyebilir Steamde adım Skrbe.

Sinirlendiğim şey bu konunun hala bir sonuca bağlanmaması yani mouse ile oynayamadığınız için jiroskop ile iyi oynamayacaksınız çünkü çok daha zor. Gamepad önerisine gelirsek DualShock 4 gayet işinizi görür zaten bir klasiktir. CS:GO konusunda ise ya mouse ile alıştırma yapın ya da oynamayın en sağlıklısı bu olur.

Hocam jiroskopa alışık olduğum için söylemiştim pApCi dediğim için sıradan oyun oynayan çocuk gibi gözüktüm lakin elimin yatkınlığı var bir deneyeceğim mouse ile de gamepad ile de. Teşekkürler.

Hocam jiroskopa alışık olduğum için söylemiştim pApCi dediğim için sıradan oyun oynayan çocuk gibi gözüktüm lakin elimin yatkınlığı var bir deneyeceğim mouse ile de gamepad ile de. Teşekkürler.
Pugb Mobile'i işteyken ben de oynuyorum hocam size anlatmak istediğimiz şey CS:GO ile Pubg'nin farkları.

Oynaya oynaya alışırsın bu kadar kasmana ne gerek var anlamadım aim çalışma haritası indirip yarım saat oyalansan bir süre sonra sorunun düzelir hem yıllardır PC kullanıp aimi berbat olan insanlar var(ben :D ) bu kadar dert edinme.

Hocam ben en fazla nova 3 rankını görmüş birisiyim. Yalnızca tek bir mermi hakkı olan birisine açık ara farkla yenilince belki de yaptığınız şeyin mantıksızlığını zaman kaybetmeden 10 dakikada anlarsınız. Bu arada keleşe kasmayı düşünüyorum isteyen ekleyebilir Steam'de adım skrbe.

Şu anda da olsa fark etmez 300 saat geçmiş gelişim yok. Bilgisayar yanımda olsa maç geçmişini atardım en son maç 0 kill almıştım. Hani mouse ile belirli bir seviye oynasam hepiniz haklısınız lakin bir süre denedim olmadı diğerini denemekten ne zarar gelir CS olmazsa assetto oynarım zaten alacaktım.

PUBG Mobile'i işteyken ben de oynuyorum hocam size anlatmak istediğimiz şey CS:GO ile PUBG'nin farkları.

PUBG zaten çocuk oyunu fakat sıralamaya girmek basit iş değil. 6-7kd ile orta doğu'da 1. sıraya oturmuştum günde 9 saat civarı oynayarak 14 günde zar zor yapmıştım. CS:GO tabii ki bin kat daha zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı