CS:GO için gamepad alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 sayfadır ikna edilemeyen birine ne desek boş. Suyuna gittim ben de. Şansına 2-3 kişi anca vurur.
Boşu boşuna 500-600₺'lik masraf çıkmaması için vazgeçirmeye çalışmıştım, yani elbette pek pahalı değil ama gidip güzel şekilde karnını doyurmak daha keyiflidir jiroskop ile oynamaktan.
ben 3 kişi vurayım yine de bu halimle mutlu olurum.
Hocam o zaman Mouse&Klavye ile oynayın yine aynı killi alacaksanız?

Fare ile CS girmeyi sanki garip bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz, neyse PC'de kullanabilirsiniz.

Hocam benim için garip fare ile yıllardır tek işim PC'yi kapatmaktı.

Maalesef alamıyorum hem farem kötü hem de el göz koordinasyonum fare için hiç alışık değil diğer elim adamın yönüne gidiyor lanet jiroskop yüzünden.

Aynı olay klavye + mouse ile oynamaya alışanların da başına geliyor o yüzden dert etme. İlk başlarda öyle hissedersin, ama sonra alışıyorsun. Yıllarca PC'de FPS oyunları oynamama rağmen, PUBG MOBILE'da Jiroskop'a alışmam çok zamanımı almamıştı. Yani sen de PC'de oynamaya alışabilirsin. Zaten gamepad desteği de bulunmuyordur zannımca.

Bulunuyor hocam. Jiroskoba alışmak uzun sürmez zaten önemli olan düzgün kullanabilmek.
300+ saat var hadi 100 saati HDD'den dolayı maça geç girmesi desek 200 saattir oynuyorum ama hâlâ ilk günkü gibiyim. Ya zihinsel fonksiyonlarım eksik ya da harbiden yapamıyorum.

CS:GO'da bulunuyor hatta Gamepad'a özel 180 derece dönme tuşu da var ama gerçekten zor oynaması.

Ben şu joystick denen zımbırtı ile kullanmayacağım sadece dürbünlerde mi jiroskop var yoksa tam jiroskop mu?

Direksiyon seti ayarlayıp negev oynayan bir adam vardı. Öyle yapın hem sıkılırsanız ets geçersiniz.

Yukarıdaki arkadaş jiroskop yok dedi ama. Test edip yazacağım zaten herkes merak eder direksiyon setiyle CS oynamakla benzer işler

F710 da jiroskop yok hocam bizzat ben kullanıyorum. Orijinal DualShock 4 bulursanız onunla oynayın. Ama bence ranked girip insanların oyununu baltalamayın unranked girin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…