Dostlar CS:GO'yu 2K'da en yüksek grafikler ile oynatacak bir sistemim var. Profesyonel oyuncular molotof dumanı görmüyor ben bu ayarı nasıl yaparım? Karakter büyütme çözünürlüğü için benim monitörüm destek vermiyor 1080p altında monitörün yanlarında boşluk kalıyor.
Dostlar CS:GO'yu 2K'da en yüksek grafikler ile oynatacak bir sistemim var. Profesyonel oyuncular molotof dumanı görmüyor ben bu ayarı nasıl yaparım? Karakter büyütme çözünürlüğü için benim monitörüm destek vermiyor 1080p altında monitörün yanlarında boşluk kalıyor.
Rekabetci oyunlarda her zaman en düşük ayarlar hem performans hem de bazı efekleri kapadığı için daha iyidir efektleri kapatan kodlar vardıda CS:GO'da var mı bilmiyorum.
Oynatıyor hocam. RX 6500 XT PCI-e 4.0 ile kullanılınca GTX 1660 gücünde oluyor ayrıca işlemcim vb güçlü. Normalde RTX 3060-3070 sistem dizecektim fiyatlardan dolayı bunu almak zorunda kaldım.
Bu sistemde kaç FPS alıyorsun bilmiyorum ama 6500XT ile PCI-e 4.0'da 6500XT ile hele 2K ultrada asla CS oynamazdım kaldı ki bu tarz oyunlarda yukarıdaki arkadaşlarda yazmış düşük ayarlar önemlidir çünkü; ne kadar FPS alırsanız o kadar daha iyi oyun deneyiminiz artar.