CS:GO için GTX 1060 Sistem Toplama

metostyle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, biraz bilmişce olacak bu konu ama hala içimde bişeyler hissettiğimden açma gereği duydum. 12 yıldır CS oyuncusuyum, 6200 küsür saat harcadım bu oyuna fazlası var eksiği yok Steam öyle diyor. Yani Dx12 oyunlar benim için çöp. Altını çiziyorum benim için! Bu yüzden sırf Cs:Go odaklı sistem topladım işlemci bazlı çalışan bir oyun. i7 7700 ve GTX 1050 Ti ile benchmarkta insanların 400-500 FPS aldıklarını fakat i5 7500 GTX 1060 6 GB ile 250-350 FPS aldıklarını görünce beni testler bu yöne itti.

• İ7 7700 (CPU Soğutucu için bütçem yetersiz ayrıca k ibareli alsam bile OC yapmazdım zarar verdiğini düşünüyorum:kararsız:)
  • GTX 1060 3Gb (Nvidia fanıyım yıllarca AMD kullandım yazılımı ve CS için her versiyonunda yetersiz kaldı hep. Neden 6 GB değil sorusu gelicek eminim, kırpılmış versiyon biliyorum fakat CS:GO için fazlasıyla 3 GB VRAM yeterli tabi birde 6 GB bütçemi aşıyor. :))
  • Msi H110M Pro-VD Plus (Plus 2016 çıkışlı olduğu için seçtim daha yeni, İ7'ye böyle anakart mı takılır hayvan diyenler olacak. En önemli sebep bütçe, 2. sebep OC yapmayacağım bir de anakartın performansa hiç bir etkisi olmadığını testlerde gördüğüm için seçimim bu oldu. İleride RAM'lerle birlikte değiştirmeyi düşünüyorum.)
  • 8 Gb Cl14 2133MHZ RAM (Daha sonra bi 8 GB daha eklemeyi veya kit halinde daha yüksek Mhz ile anakart almayı düşünüyorum.)
  • 1 Tb Seagate HDD
  • 128 GB Adata SSD (İleride bi 256 GB daha takmayı düşünüyorum.)
  • Aerocool Cruiestar Advance (Z3 Plus'la çok aralarında kaldım, fakat her özelliği aynı görünürlük ise Aerocool bu yüzden Aerocool olanını seçtim.)
  • High Power 500W +80 Plus Bronze (FSP ve Zalman aynı fiyat bandında kalıyor fakat +80 Plus sertifikaları olmadığından tercihimi High Power'dan yana kullandım.)

Bu akşam siparişimi verdim, sinerjide 3572 TL tuttu daha iyisi olabilirdi; Dx12, gelecek yönünden.. Fakat CS:GO için yapılan benchmark testlerine göre en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum, ama çok mu kötü oldu ki ? :oops:

Sistem geldikten sonra CS:GO benchmark testleri, Aida64 testi, montaj ve kablolama fotoğrafları buraya atacağım. Belki benim gibi toplayan olursa fikir edinir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiğim söylenemez ama hayırlı olsun diyelim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı