CS:GO için GTX 750 Ti Sistem Önerisi

Bu sistem tercih edilebilir.
950.png

Frisby ve Everest ürünleri çok kalitesiz bu yüzden önermiyorum. RAM'leri tek modül alırsan daha ucuza gelebilir.
Abicim Nolursun Ucuz Bir Sisteme İhtiyacım Var 1000tl Bile çok fazla ekran kartı yüzünden fiyat çok çıkıyorsa başka ekran kartı isteyeyim diğer bileşenler ucuz ve uyumlu olsun eğer ekran kartı yüzündense bukadar fiyat

Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim Bu 4 Parça Bunlar Olacak. Monitörüm var bu sistem için fana ihtiyacım varmı ve birdaha soruyorum toshiba dt01aca050 yeterli olurmu
-Anakart: MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
-İşlemci : Hala Kararsızım Çok Pahalı En fazla 250 Tl Verebilirim İşlemciye
-Ram : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
-Kasa : FRISBY FC-9030G 500W MidT ATX SİYAH KASA
Başka Eksikler Varsa Lütfen Önerin
Bu sistem Güzelse Kasayı Değiştireyim Birde 300 tl civarı bir işlemci önerin güzel olmazmı

Şimdiki sisteminin PSU'su kaç Watt?

Bu sistem güzelse kasayı değiştireyim bir de 300 TL civarı bir işlemci önerin güzel olmaz mı?
Kasayı değiştirirsen güzel olur. İşlemci olarak da 300 TL civarı Athlon X4 840 veya 860K öneririm. Ama o koyduğun anakart bu işlemcilerle uyumsuz. Onu da değiştirmen gerekecek.

Şimdiki sisteminin PSU'su kaç Watt?
230W yazıyor üstünde

Kasayı değiştirirsen güzel olur. İşlemci olarak da 300 TL civarı Athlon X4 840 veya 860K öneririm. Ama o koyduğun anakart bu işlemcilerle uyumsuz. Onu da değiştirmen gerekecek.
Tamam Şimdi Dediğin İşlemcilerden Hangisi Daha İyi Ve uzun sürece kullanılır ve onlara uygun anakart ve kasa teşekkürler

upload_2015-12-31_11-26-30.png

Sana bu sistemi öneririm o zaman. İşlemci APU yani içerisinde ekran kartı var. CS:GO için yeterli olur bu. İleride ekran kartı da takabilirsin. 400W aslında APU için fazla ama ileride ekran kartı takarsan sorun çıkarmasın diye koydum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı