@SyfTrex Cloud 2 alanını üzmeyecek ses konusunda çok başarılı bir ürün fakat yazılımsal ve donanımsal olarak biraz geride rakiplerinden , kullanımdaki rahatsız olduklarım mesela ben Cloud 2'yi boynuma asıp gezemiyorum kulak yerleri dönmüyor biraz odun gibi kibar durmuyor. Mikrofonu içine itilip uzatılan cinsten olsaydı yemek yerken tak çıkar yerine oraya sokabilirdim. Evde mutfağa falan gitsen bile iletişimin devam edebilmesi falan bu anlattıklarım biraz küçük şeyler ama hayatı rahatlatan güzel detaylar. Nasıl bir model bakıyorsun, fiyat performans olarak bilmiyorum artık.
Cloud 2'nin ses kartı bulunmakta yanlış bir bilgi. Sanal 7.1'i açık olarak kullanmanı tavsiye etmem Cloud 2'yi kullanan herkes o özelliği kapalı olarak kullanır sebebi ise sadece sağdan gelmesi gereken sesi az da olsa sola verebiliyor tam konumunu çıkartamıyorsunuz ama 7.1 kapatırsan kimsenin yerini algılayamam gibi bir algı oluşmasın kapalı olsa bile 7.1 Surround videolarda olsun oyunlarda olsun arka, ön, sağ çapraz, sol fark etmiyor çok temiz algılıyorsunuz. 7.1 bu temizliği öldürüyor sadece.