CS:GO için i5 işlemciye ekran kartı önerisi

144383

Kilopat
Merhabalar, profesyonel CS:GO oynuyorum ve buna göre bir ekran kartı istiyorum. Sadece CS oynayacağım için Core i5 işlemcinin yeteceğini düşünüyorum ama ekran kartı konusunda kararsızım. İçimden 1050 Ti geçiyor ama onunda performansından şüpheliyim. CS:GO için işlemci ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar, profesyonel CS:GO oynuyorum ve buna göre bir ekran kartı istiyorum. Sadece CS oynayacağım için Core i5 işlemcinin yeteceğini düşünüyorum ama ekran kartı konusunda kararsızım. İçimden 1050 Ti geçiyor ama onunda performansından şüpheliyim. CS:GO için işlemci ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
RX 470 iyi bir seçim olacaktır şuan en makul orta segment kartlarından birisi.

İşlemci daha almadım, onun da tavsiyesini istiyorum ve bütçe ikisine toplam 2.000 tl ve civarı

Hocam sisteminize öneride bulunabilmek için anakartınız ve güç kaynağınızı da bilmemiz gerekiyor.

Normal şartlarda 2000TL bütçeye i5 6500+Sapphire Nitro+ RX480 4GB önerebilirim ama elinizde en az 500w bir güç kaynağı olması gerekiyor. Anakartınızın da işlemciyle uyumlu olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı