Luiss
Hectopat
OC ile besleyebilir bence.Ekran 1080p ise darboğaz olacaktır
OC ile besleyebilir bence.Ekran 1080p ise darboğaz olacaktır
Benim amacım monitör değiştirmek değil ki anlatamadım sanırım.Darboğaz kötü bir şey değil bu arada. 4070 alma şansın varsa kesinlikle 4070 al sonradan işlemci ya da monitör değiştirirsin
Benim amacım monitör değiştirmek değil ki anlatamadım sanırım.
2K ya da 4K oyun oynamak gibi bir amacım yok.
CS2 ve Valorant oynuyorum yani 2K 4K bir oyun oynamıyorum.
OC ile besleyebilir bence.
Benim amacım monitör değiştirmek değil ki anlatamadım sanırım.
2k yada 4k oyun oynamak gibi bi amacım yok.
Cs2 ve valorant oynuyorum yani 2k 4k bi oyun oynamıyorum.
2.000 TL fazla verip 4070 almak daha mantıklı, ufak bir OC ile R5 5600x 4070'i besleyebilir. @BarbarosaTR![]()
Asus RTX 4060 TI Tuf Gaming OC TUF-RTX4060TI-O8G-GAMING 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4060 TI Tuf Gaming OC TUF-RTX4060TI-O8G-GAMING 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4060 TI Tuf Gaming OC TUF-RTX4060TI-O8G-GAMING 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 20.598,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu size rahatça yeterli gelecektir.
Haklısınız mantıklı zaten. Ama Galax almak değil. Gigabyte almak mantıklı.2.000 TL fazla verip 4070 almak daha mantıklı, ufak bir OC ile R5 5600x 4070'i besleyebilir. @BarbarosaTR
Böyle düşünmenize sebep olan nedir ? Örneğin yurtdışında galax acayip tutulan bi markaHaklısınız mantıklı zaten. Ama Galax almak değil. Gigabyte almak mantıklı.
O halde Galax alabilirsiniz. Onu pek bilmediğim için bir şey diyemem.O zaman güncel durumlarda alınabilecek en mantıklı 4070 hangisi kontrol etsek
Böyle düşünmenize sebep olan nedir ? Örneğin yurtdışında galax acayip tutulan bi marka
Minimum dedim.Arkadaş 360hz monitör kullanıyor. Bu kartlar sabit 360 fps vermez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.