CS:GO için kulaklık mı alınmalı, mouse + mousepad mi?

Ciddi bir şekilde oynamayı düşünüyorsanız. Kulaklığa çok fazla ihtiyaç yok zaten takımınız infolu oynar ve gereksiz kasıntı ses duymanıza gerek kalmaz.
Şahsen müzik dinleyerek CS:GO oynuyorum mouse+mousepad daha önemli benim için.
Duymadığınız bir şeye gözünüzle refleks verebilirsiniz fakat sizin verdiğiniz refleksi destekleyecek bir ateş etme aracınız yoksa ne işe yarar ki reflekslerinizin kuvvetli olması.

Kardeş sağlam CS:GO oyuncusu olarak söyleyeyim. Mouse+Pad al. Sağlam ses kastığım kulaklığımda var ama sıcak olan şu günlerde Samsungun telefon kulaklığıyla da oynayabiliyorum zaten radar kontrolü yapmayı biliyorsan ses kasmaya gerek bile kalmıyor çoğu zaman. Ayrıca 100 TL ye falan oyun için işini görecek kulaklıklarda var daha sonra onları alırsın.

Kulaklığım bozulduğunda bir hafta boyunca idare etsin diye Migros'tan Piranha marka bluetooth kulaklık almıştım 40TL'ye sadece idare etmesi için. Bozulan kulaklığım ile arasında hiçbir fark yok ikisinde de çok iyi ses kasabiliyorum. Kulaklık almak bu yüzden bir lükstür. Mouse + mousepad yapabilirsin.

Bu üzerine led falan ekledikleri programlanabilir kulaklıkların hiçbir farkı yok dediğim gibi. Aslında bu kulaklığı programlamayı sağlayan özel programı vs. hep sizin daha ucuza almak yerine o kulaklığı almanız için yapılan minimal dengelerden ibaret.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı