Hangi mikrofonu aratsam Türkiye'de yok ya da çok daha pahallı, bence mikrofonu amazondan alabileceksen öneride bulunayım ya da kalitesine önem vermeden herhangi bir yerden almalısın. (Çoğu mikrofon o kadar kötü değil nede olsa oyun için)
Hangi mikrofonu aratsam Türkiye'de yok ya da çok daha pahallı, bence mikrofonu amazondan alabileceksen öneride bulunayım ya da kalitesine önem vermeden herhangi bir yerden almalısın. (Çoğu mikrofon o kadar kötü değil nede olsa oyun için)
Ben onu öneririm çok kullanışlı ama fiyatı da bence olması gerektiğinden yüksek ve dediğim gibi çoğu mikrofon (ucuzları dahil olmak üzere) rahatsız edecek kadar ses almaz.
Ben onu öneririm çok kullanışlı ama fiyatı da bence olması gerektiğinden yüksek ve dediğim gibi çoğu mikrofon (ucuzları dahil olmak üzere) rahatsız edecek kadar ses almaz.
O zaman bana ikisi birlikte baya masrafli olacak gibi direkt. Ben sennheiser game zero alsam daha mantikli olmaz mi ya da mikrofonlu bi tane onerebileceginiz kulaklik var mi veya kapali bi kulaklikla birlikte mi mikrofon aliyim?
Bence sen git bir bilgisayarcıdan mikrofonlu kulaklık al ucuza bir tane, sonra mikrofonunu kes. Eskiden yapıyodum, çokta rahat oluyordu ve seste hiç bir problem olmuyordu. Mikrofonsuz kullan derim yinede o kulaklıktan vazgeçme derim.