CS:GO için Kulaklık tavsiyeler

GhostBCLead666

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cs:go için kulaklık alcam Logitech g230 170TL vatanda ama amazonda logitech g930 75 dolar amazon güvenilir mi kulaklığı sipariş etsem ne zaman elimde olur ? İkilemde kaldım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dediğiniz gibi Logitech G930 75$ ise 5-6 adet getirteceğim. 2. el olarak çok daha yüksek bir fiyata satabilirim.

5-6 adet getirtiremezsiniz zaten. Asıl konuya dönücek olursak G230'a alternatif olarak ASUS Cerberus alabilirsiniz.
Farklı farklı üyelikler ile ailemde olan farklı kişilerin adına istediğim kadar getirtebilirim. Ailemi geçtim sıra ile bütün arkadaşlarıma anlatırım durumu hepsine birer tane üyelik açtırıp hepsinin adına birer tane getirte bilirim. Birazcık kafanız çalışsa getirtebileceğimi sizde bilirdiniz.

Siz akıllsınız bir tek zaten öyle değil mi? Bu konuyu biraz okuyun bakalım o kadar kolay oluyor mu? Olmuyor mu?

Ben sizinle tartışmayacağım ama biraz daha iyi araştırsanız daha iyi olucaktır, orası sadece fikir veriyor insana biz burada konuylan ilgilenelim öyle değil mi konu sahibi mahrum kalmasın?
Tabiki bu konuyla ilgilenelim. Eğer arkadaş kulaklığımı dikkatli kullanırım diyorsa Logitech G930 alabilir. Ama Amazon üzerinden alırsa bazı markalar hariç Türkiye garantisi yok diye biliyorum. Ben riski göze alamam bozulursa garantiye göndermek istiyorum diyor ise G230 alabilir. Ancak G230 önermiyorum. Kendim kullanıyorum G230'u 4-5 saat'den fazla takılı kalır ise kafanızı acıtabilir. Acı derken gerçekten acıtıyor. Bir müddet çıkarmanız gerekiyor.

İhracata yıllarını vermiş insanlar düşünememişti bunu zaten. Mükemmel bir açık yakalamışsınız, 1 aya zenginsiniz, bravo.

Ayrıca ek olarak Amazon'dan hızlı kargo ile Logitech G502 aldım. Kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok. Tamamen güvenilirdir.

İhracata yıllarını vermiş insanlar düşünememişti bunu zaten. Mükemmel bir açık yakalamışsınız, 1 aya zenginsiniz, bravo.
İhracata yıllarını vermiş kimseler yasal yollar ile yıllarını vermiş. Zengin olup olmamamda sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…