CS:GO için Kulaklık tavsiyeler

Şu anda CS:GO için G430 kullanıyorum çok memnunum açıkçası, tamam sesi diğer kulaklıklardan biraz kötü ama gerek ses kasması gerek konforu olsun çok iyi bir kulaklık. G230'un baya bir sorunu var almanızı önermiyorum. Onun yerine G430 kadar bütçeniz yoksa HyperX Cloud Core ve Asus Cerberus alabilirsiniz.

5-6 adet getirtiremezsiniz zaten. Asıl konuya dönücek olursak G230'a alternatif olarak ASUS Cerberus alabilirsiniz.
Bizzat Asus Cerberus'u kullanıyorum. Sesler o kadar güzel ki tizleri falan zaten mükemmel. Mikrofonunun ayarlarını yaparsanız ses kalitesi çok iyi oluyor o fiyata alınacak en iyi kulaklık.

5-6 adet getirtiremezsiniz zaten. Asıl konuya dönücek olursak G230'a alternatif olarak ASUS Cerberus alabilirsiniz.

Tek paket içinde 5 tane aynı üründen sokmak serbest. Vergiye takılmamak için isterse bir yılda 20 kere farklı farklı sipariş verebilir. Bu arada zaten adını vermek istemediğim bir foruma giderseniz amazondan getirtilmiş sıfır ürünler ucuza satılıyor.

Razer Kraken Pro öneririm kendim kullanıyorum. Sanal 7+1 desteği var kutunun içinden kodu çıkıyor. Ses kalitesi Logitech'e göre daha kaliteli ve daha yüksek tek sıkıntısı bass ağırlıklı fakat onuda programdaki equalizer ayarı ile düzeltebiliyorsunuz. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı